fredag 22 juli 2016

VATTNA MED STILEtt sprillans nytt vattningskit från Garden Glory (här i från) låg idag aviserat hos postkontoret när jag kom hem trött och ganska så sliten från jobbet. Blev typ en riktigt bra fredag då genast he he;)


Men alltså hur schnyggt är det inte, perfekt match till min fina vattenkanna eller hur?!:) Vill ju bryta av allt svart-vitt här hemma i vår utemijö och grått är ju bara så flott. I morgon ska någon rar få montera och jag ska visa er när det är på plats - såklart!

Hej finaste!Äntligen lite ledigt. Jösses vad jag jobbar hårt, var länge sedan jag fick anstränga mig så här hela dagarna;) Synd att det inte är mer lön för mödan egentligen;)


Idag gick N här hemma på semester, precis när vädret är som finast! Jag väntar min efterlängtade nästa vecka och jag hopas så vädret kommer hålla i sig (behöver sol på min nästipp:). Bara 26 dagar kvar tills vi åker dock så jag kommer ju få lite garanterad sen, men ändå!


Just nu har vi kommit hem från kvällsbadet och man är så där härligt kall. Vi köpte take away på vägen hem, orkade liksom inte laga idag. Nu väntar även en Hemmakväll påse på oss och vi ska krypa ner alla i soffan och kika på en mysig film. I morgon väntar vättern-bad (iskallt mao:S) och en skön dag på stranden och så ska vi bort på grillfest på kvällen. Men nu soffan och filmtajm:)
KRAM