tisdag 5 juli 2016

NU ÄR VÅR EMMA HEMMA IGENVänner för livet!


Dags att gå mot lägret sista ridpass, lite sorgligt, men nog mer ledsamt för de som måste vänta ett år tills det är dags igen. Vi kommer ju redan i slutet på sommaren hit igen när alla andra ridläger är över:)

Vår fina vän C.


Så mycket kärlek till en hästis som man bara kan ha!Ems har verkligen haft time of her life - bästa lägret någonsin säger hon själv.


Och det är ju såklart när man fått nya vänner, haft en uuunderbar lägerhäst och haft bästa ridlärarna:)


De red ett vanligt dressyrpass och visade upp en kadrilj för oss idag, vi som kommit för att hämta hem våra skatter. Jag har saknat henne så - min Emma. 10 dagar är långtid för mig.


Sen lite sång vid stallet och diplomutdelning.


Världens bästa bästa ridlärare, finns ingen på jorden som hon. Tusen tack fina Gisela för allt < 3


Sen bev det kramkalas med vänner, lägerledare och ridlärare och jo ett par tårar kom det allt. Nu är det över för i år, men vi ses alla nästa år. Emma har redan bokat in sig på samma läger nästa sommar;)


Tjingeling finisar!


Idag kom koman, trött-koman och världens huvudvärk:S Jag har haft ett gäng tuffa dagar på jobbet (men så roliga:). Idag blev jag förlamande trött. Kan vara att det blev ledigt… Jag la mig i sängen här en stund nyss och somnade som en stock Zzzz. Hon där uppe är visst lika slut som jag då hon med somnade. Bara lillasysteryster som hållt låda här hemma själv ett par timmar. Nu måste jag dock vakna till, även Emma, då det är dags att åka och se till Mio lite innan matte kommer hem i morgon:)


Hoppas ni har en skön tisdag vänner! Fick lite tips på vad ni vill läsa här på bloggen i ett tidigare inlägg och jag ska se vad jag kan ordna till:) Håll utkik!
KRAM


Inga kommentarer: