söndag 31 juli 2016

MASSA BAD VÄNTAR & BRAIGA DEALS


Sommartider här hos mig. Väskan är en tokgammal Lexingtonfavorit (från Hvita Villan, dock finns det liknade nu att klicka hem till rabatt om du kikar i tidigare inlägg), handdukarna är också från Lexington och nya för säsongen (dock köpta i början av sommaren så nu är de nog tyvärr slutsålda:S), bikini från Stadium.


Tjingeling vänner!
Nu blir det lata dagar, sommar och sol och bad - jag har semester hurra:) Även om sommaren går mot sitt slut för många så är det ju ändå nu vädret brukar vara som bäst så jag tänker passa på att njuta till max. Vi ska även iväg på en resa mot varmare breddgrader så det blir verkligen bikinis ett tag till först innan det blir sensommar/höst.


Har ju helt glömt bort att jag skulle tipsa er om några fantastiska deals hos Yves Rocher. Riktigt bra produkter som doftar sommar så långt näsan kan sniffa:) Du har till exempel ett kit för att kunna njuta till max i solen och det är det här. Riktigt braiga grejer för typ ingenting!! Sen har ni även detta. Hur sommrigt som helst med kokos och till sist det här kitet med lite av allt.Nu njuta lite iskallt chardonnay här i kvällssolen som håller på att försvinna bort och sen blir det deckare på tv (har helt fastnat för Bron men är väl helt sist på bollen;). 

KRAM
1 kommentar:

Mittgodastefinaste sa...

Underbara handdukar! Bästa vardagslyxen!

Kram Jenny