måndag 18 juli 2016

FRÅN VÅR LILLA TRÄDGÅRD
Är så glad i vår baksida nu med en liten grusinnergård där bakom planket. Längtar bara tills det blir mer lummigt. Tack älskling för du är bäst på att fixa och för att du sköter vår gräsmatta sååå fin < 3 (tips! massa vatten, gödsel x 3 - maj, juni och augusti och ni kantskär vid land och vid häckar, ser såå mycket mer snyggt ut och sen kan man ha stök i rabatten.)


För alla som undrar så är det vanligt gårdsgrus (sk. Ärtsingel stl 8-16 mm) vi har lagt med fiberduk under och plåtkanterna är samma som vi satte för flera år sedan, som vår väns företag har fixat åt oss.


Visst är det ett äppleår?! Vi har massor kart på våra klena små träd (hur lång tid tar det egentligen för äppleträd att växa, det känns som det växer sååå långsamt här!?:S). Grenarna dignar och jag har försökt plocka av en hel del så vi får några ätbara - hej äpplepaj för en annan som inte tål äpplen:)
Hej finaste ni!

Tack för ert tålamod < 3 Det har varit häcken full på jobbet so to speak hela helgen och min hjärna är fortfarande på högvarv så när jag kommer hem så är det bara koppla ner för att klara av nästkommande dag. Vilket tempo, men så kul!:)I morgon är en ledig dag och jag tänker, om vädret tänker visa sin bästa sida, åka och bada med tjejerna. Håll tummarna för att solen kommer lysa. Annars då, jo tack det händer inte så värst. Jag räknar ner till semestern, endast två veckor kvar:)


Hoppas ni fått en fin start på nya veckan:)KRAM5 kommentarer:

Anonym sa...

Superfint! Hur går det med Viktväktarna och träningen? Jag har kört på med långa pw's och förakt tänka på kosten och har tappat drygt 4 kgden senaste månaden. Jag har blivit inspirerad av din viktresa 👍🏼👏🏻💕
Kram Åsa

www.saramadeleine.se Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna sa...

Mysigt att ha egna äppelträd i hemmet :). Skulle så gärna ha det själv om jag hade villa :).

Anonym sa...

Så fint, och vilken fantastisk gräsmatta!
//Ingela

Ann-Christin Lundman sa...

Alltså ni har det sååå fint!
Måste få fråga, va har ni oljat/lackat/målat trallen med?
Är ute efter något liknande, tack för bästa bloggen!

blandare sa...

Vad fint!