onsdag 27 juli 2016

ETT TIPS OM EN TREVLIG REA

Jag fick för ett tag sedan en förfrågan på lite inlägg, lite om vad ni ville läsa om. Där tyckte någon att jag skulle tipsa om kläder. Jag älskar kläder, gärna vackra hållbara plagg som man kan ha i flera år, det vet ni nog nu vid detta laget. Men jag köper inte alltid dyra plagg, jag varvar gärna med saker från de vanliga kedjorna så som hm, som jag tycker ofta har ett schysst utbud. Det jag gillar är att fynda de dyrare hållbara plaggen på rean, just därför de ofta är sådana bra plagg att fynda:) Något kan ha kostat många tusenlappar men sen helt plötsligt vara i samma pris som ett plagg från en kedja. Det är fynd, speciellt om man kan ha det i många år framöver eller sälja vidare när man tröttnat eftersom kvalitén är så bra. Sen blir det ibland en del klädmissar, det har vi nog alla varit med om - eller hur?!Idag tipsar jag om lite saker jag hittade hos ett av mina absoluta favoriter Malene Birger - ni vet dessa klassiska klädesplagg som kostar en hel del men som är just klassiska och väldigt användbara. Mest faller jag för klänningarna, men kjol är något nytt jag känner att jag dras till. Gillar stilen klassisk kjol, tisha och puma och på dagtid kanske ha ett par snygga vita sneakers till:)Här kommer  fem favoriter från MB-rean.1. Den klassiska svarta med en twist. Cool tycker jag:) Finns här.

2. Den här klassiska klänningen som är väldigt smickrande för oss med lite större underdel finns just nu till ett rikgt kap-pris här. Me like.

3. Hur snyggt med plisserad snurr kjol. Lite hög i midjan, en vit tisha till - såå snyggt. Finns här.

4. Snyggt armband nu när man är lite mätt på det guldiga. Finns här.

5. Den här kanske inte är en klassiker?! Men den påminner om kungligt nyligen buren dress så det kanske kommer bli en klassiker, vem vet?!:) Jag gillar den hur som. Lite brunbrända ben bara så man kan bära upp den. Finns också till ett kap-pris här.
KRAM2 kommentarer:

blandare sa...

Trevligt :)

Nazima sa...

Så fina plagg. Jag brukar ochså blanda lite "dyrare" märken med kläder från ex. H&M, när det gäller märken är det guld värt med reorna.