torsdag 7 juli 2016

ETT SISTA TIPS OM BOOKBEAT


Som ni vid det här laget redan vet så gör jag i vår/sommar ett samarbete med BookBeat, ni vet den där nya appen/tjänsten från Bonnier där man kan lyssna och läsa just nu hur mycket man vill med mitt erbjudande (se mer info nedan:). 


Tjingeling vänner!


Hoppas ni mår fint denna härliga sommar?!Sommartid = lästid tycker jag, ni kanske håller med?? Perfekt vid poolen, på stranden, på långresan i bilen eller på tåget eller flyget. Har man dessutom en app i lilla iPhonen är det ju dubbelt så smidigt:) Jag tycker ljudböcker då är det ultimata vid läggdags på sommaren, man kan bara lyssna en liten stund och sedan somna när ögonen är för trötta (man blir ju lätt trött i ögonen av den starka solen eller allt poolvatten;) för att läsa:)Jag har ju inte riktigt gått på semester än utan i år får jag ju vänta enda till Augusti innan det är min tur, och läsa just nu när huvudet är fullt med mitt nya jobb är alldeles för krävande;) Då är det perfekta den där lilla ljudboken att koppla av med vid läggdags.


Så idag tänkte jag att jag bjuder er här på några bilder från vårt sovrum i kvällssolen som jag fotade igår kväll. Just då där var sängen nybäddad och det doftade rent linne i hela rummet, gardinen fladdrar lätt när fönstret var öppet och julikvällen var underbar.


Just nu med BookBeat appen håller jag på med - Denise Rudberg med den braiga "När klockan slår fem". Påbörjade den för ett tag sedan men är inte klar med den än:)


Så om ni missat appen BookBeat så är det hög tid att ladda hem den;) Klicka här för att komma till erbjudandet. Koden är mittvitahus och det är ingen bindningstid och erbjudandet gäller från och med när du registrerar dig, då ändras det från två gratisveckor till fyra - superbra va?:)
KRAMI samarbete med BookBeat.


7 kommentarer:

Anonym sa...

Var har du köpt pläden som ligger på sängen?

//Lena

MITT VITA HUS sa...

Lena: Den kommer från Hemtex😘

Kram

M

Anonym sa...

Hej, vad har du köpt sänggaveln? supersnygg!:-)
Med vänlig hälsning, /Fia

Anonym sa...

Superfint allt! Var köper man det söta lilla zebrafatet Ni har på sängbordet?

Anonym sa...

Your headboard and entire bedroom is calming and beautiful. Still wished that Google translate was better....I get a lot of inspiration from your decor, thanks!

MITT VITA HUS sa...

Fia: Den är specialbyggt åt mig efter mina önskemål, beställd hos Lindholms här i stan Jiomöbler har byggt!

Anonym: Det finns hos tex MyHabitation eller Sleepo, kommer från Jonathan Adler😘

Kram

M

Anonym sa...

Hej! Är det en 180 säng? Måste bara fråga för vi har precis köpt oss en och tycker den ser gigantisk ut, nästan för stor! Så jämför lite nu :) och vart har du köpt täcket? Ser så himla fluffigt ut, precis ett sånt jag vill ha!