söndag 12 juni 2016

SÖNDAGSMIDDAG & NYSTÄDAT HEMSöndagsmiddagsdags i köket hos oss!


Klassisk Pasta Bolognese med massa färska riven parmesan - kanske världens enklaste rätt men sååå gott!


Med lite tända ljus och fin dukning så blir även den enklaste rätten god - tycker jag!


Jag gör min Bolognese med fint gärna butiksmald nötfärs, finkrossade tomater, gul lök, massa vitlök och chili och sen får man inte glömma oreganon och basilikan, det gör hela rätten tycker jag. Sen vill jag gärna ha god spagetti till och nymald svartpeppar och som sagt en hel hög med parmesan.


Alice tycker dock Ikeas köttfärsås är godare än min - say what?? Även mormors går hem och hon gör den exakt som jag;)
Tjingeling raringar!

Vilken skön helg jag haft. En sån där välbehövlig återhämtningshelg. Det är ganska så tufft att börja nytt jobb, mycket att lära och ta in och många nya ansikten, många nya rutiner. Jag är faktiskt om jag ska vara ärlig lite mör i både kropp och knopp. Men alla har varit så vänliga mot mig och det känns som det kommer bli bra, det är bara den där att-vara-ny-på-jobbet-känslan som måste släppa lite innan jag kan slappna av lite mer tror jag. Så denna helg har varit så skön att bara få vara.


Igår städade vi här hemma, med så välbehövligt. Det har liksom inte varit prio de senaste veckorna och jag som avskyr att ha det smutsigt och stökigt runt mig har bara försökt blunda. Men nu så. Nu är hela hemmet tipp topp igen och doftar fortfarande nytvättat linne. Vi tog rubb och stubb bäddade rent i alla sängar, tvättade alla badlakan och morgonrockar, putsade fönstrena, svabbade golven och även utemiljön fick sig en välbehövlig skrubb från all pollen. Såå skönt!


Nu väntar en vecka full med jobb och uppdrag. Träna ska jag med försöka hinna, min fina bästa PT var på mig idag och jag har sån ångest för jag inte hunnit med min träning alls. Efter de där tre veckorna sjuk har tiden inte funnits till helt enkelt men jag fick tips på lite hemmaövningar jag ska lägga till efter pw'sarna. Rör på mig gör jag ju skapligt om jag säger så på jobbet (liiite skillnad mot tidigare;), men det är den där riktiga träningen som behövs för en stark frisk kropp känner jag!


Hoppas ni haft en fin helg vänner, önskar er alla en skön söndagskväll nu, så hoppas jag vi hinner ses i veckan som kommer:)
KRAM

Inga kommentarer: