torsdag 9 juni 2016

HEJ SOMMARLOVETHurra, äntligen sommarlov!
Hej finaste ni!

Hoppas ni mår fint alla?!Här idag har det varit skolavslutning. Emma slutade 7:an och Alice 4:an. Tiden går sååå fort så det är inte klokt alltså. Nyss var de bara så små, en i förskoleklass och en i 3:an typ, nu är det två stora fina tjejer. Som vanligen blir jag sentimental och måste fälla en tår när Ida's sommarvisa ska sjungas. I år fick vi bara var med på Alice avslutning, Emma kommer dröja ett tag innan vi får vara med igen tyvärr, hon går ju på en privatskola i stan numera. Men efter Alice firande åkte vi in till stan och hämtade upp Emma och gick på restaurang och tog en lunch istället för den sedvanliga picnickorgen vi haft alla andra år när de gick på samma skola.


Nu ska jag blunda en stund i sängen och ladda upp för en natt på akuten. Det är såå kul alltså. Jag älskar verkligen att vara syster:)Önskar er alla sedan en fin start på helgen, för efter i natt väntar faktiskt ett gäng ledig dagar!
KRAM


7 kommentarer:

Anonym sa...

Rätta mej om jag har fel, men privatskola finns väl inte i Linköping?
Antar att du menar friskola.

MITT VITA HUS sa...

Anonym: Ja ja friskola då... Klara privata heter den men du få benämna hur du vill...

Anonym sa...

Förlåt, det var inget illa menat.

Anonym sa...

Fina tjejer! Åkte precis förbi skolan där mina grabbar gick småskolan - det var avslutningskväll där, lite sentimentalt tyckte jag men maken tyckte att var sak har sin tid och där har vi stått tio ggr... karlar 😉 Trevligt lov till E & A // E

Anonym sa...

Hur skulle det vara om du själv också kunde bemöta kommentarerna på ett trevligare sätt. Du är inte bättre själv.

MITT VITA HUS sa...

Anonym: Jag är i stort sätt alltid trevlig och bemöter kommentarer på bästa sätt, men ibland är kommentarer syrliga vilket gör att man ibland tappar orken. Ständigt blir man utsatt som bloggare och inland blir det för mycket, som nu med din kommentar tex. Vad är poängen? Jag bemötte kommentaren ovan och skrev inget elakt utan man får benämna skolan hur man vill! Klara privata grundskola heter den om ni vill veta och ja den är en typ av friskola!

Jenny sa...

Vilka fina sommartjejer!
Här har vi också haft avslutning i strålande sol, men det var iskallt i luften så de nyinköpta avslutningskläderna fick hänga kvar i garderoben - typiskt.

Angående kommentaren ovan så är väl skillnaden mellan friskola och privatskola att man får betala själv för att gå i privatskola samt att de kan välja sina elever i större utsträckning.