torsdag 30 juni 2016

HÄLSAT PÅ VÅR EMMA
Vår Emma på sin älskade C. Äntligen läger. Som hon väntat och längtat efter detta.


Todeloo torsdag!


Igår var det en tjej som ringde hem till sin mamma och sa - Mamma är du ledig i morgon och vill komma ut och hälsa på? Jaaaa hurra, får jag:) Som jag längtat efter vårt stall, fina C min Aurora och bästa ägarna. Toklängtat!

Så här får ni en bildkavalkad från härliga gänget där ute (mest bilder på finaste såklart, superpartisk igen;)Fick mysa mule med C och hon blåste varm luft i nacken på mig och lät mig gosa länge. Tror hon saknar mig aka morotsmamman ha ha;)


Gulle!

Nya vänner, gamla vänner, nya hästar, gamla hästar. Vilket härligt gäng tjejer!Min Aurora < 3Emmas roomie A och coola Viola (en inlånad väldigt söt häst;). Sen bar det iväg i galopp i sommarhagen, se nedan (psst, det finns även en filmsnutt på mitt instagram för den nyfiken)!

Jag. Vill. Med.


Sen vinkade hon glatt iväg oss Hrmmm. Men jag fick komma tillbaka när jag hade varit och köpt ny hjälm… Den var nämligen så att idag äntligen fanns den hon ville ha (en Samshield, lika samma som min som hon fått låna ibland;) hemma. Så jag åkte över till Sharpman och hämtade den. Sen var jag välkommen tillbaka en sväng! Men nu får jag hålla mig borta till nästa vecka då hon ska hem;)
Hoppas ni alla har en fin torsdag!
KRAM


2 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart! /E

Anonym sa...

11-åring med Michael Kors väska....charmigt....