tisdag 14 juni 2016

ÄLSKA TRÄDGÅRDSBUKETTER & LIVETJag älskar verkligen trädgårdbuketter. Det var liksom en dröm att få en trädgård som producerar lite blommor som man så här på sommarkvällen kan gå ut och nypa av och ta med sig in.


Nu började ju vi vår trädgård från scratch och det var leråker här för nu sju år sedan. Vi bygger sakta upp nu, trädgård är dyrt. Träden är det tristaste, att de är så pytte fortfarande, önskar mig stora frodiga skuggande äppelträd. Nu börjar det dock ta sig i rabatterna. Pioner, daggkåpa, stjärnflocka och vallmo. Men mer rabatter ska det bli och lite mer ombonat och lummigt där ute i vår lilla trädgård.


 Pionerna som ni redan sett i mängder här är mina favoriter, jag har 6 buskar i olika rosa och vita färger. Men vallmo som jag köpte på Zetas förra året är också såå vacker.

Hej finaste ni!

Jag har jobbat i två dagar, heeelt slut nu ha ha. Såå skönt att komma hem gå ut i kvällssolen på terassen och tända grillen. Sen sitta och pratat lite över en god bit mat och vila trötta ben. Livet. 


Jag har egentligen noll ork till att pyssla hemma just nu, vill egentligen att alla projekt jag har i huvudet skulle vara klara igår. Men för var år som går så inser jag att att bygga hus har tagit ut sin rätt, jag är inte sugen på så mycket sånt egentligen nu, även om jag vill ha fint omkring mig och boa in vårt hus lite mer. Måla lite här och där och sätta upp en bit tapet och plantera i trädgården. Men allt har sin tid och det kanske kommer:)Nu njuta en stund till innan solen går ner!
KRAM


1 kommentar:

Göteborgsmamman 25årig tvåbarnsmamma sa...

Hej going!
Idag kommer före- och efterbilder upp på bloggen efter min 30 dagars Foodbox Challenge.
Hoppas jag kan skicka ut lite inspiration :)
Ha en underbar dag!
Kram <3