torsdag 19 maj 2016

TODELOOO TORSDAG

Mellistime och lite egentid med nytt magasin - kan vara bland det bästa som finns och riktig vardagslyx, att bara få sitta ner en stund och bläddra inspireras och njuta av att inte tänka på något annat än det man just gör för stunden:) 
 
 
 
 
Todelooo vänner!
 
 
 
 
Redan torsdag och tiden går så fort. Tycker inte ni med att maj-månad liksom bara springer iväg. Det är liksom alltid så. Så mycket att göra och så mycket avslutningar hit och dit. Jag tycker jag dock ligger rätt bra i tid eftersom jag bockat av en himla massa saker på min att göra lista senaste dagarna. Dels för jag vet att när jag nästa vecka börjar på mitt nya jobb kommer och vill ha full fokus bara på det (bloggen med kanske får stryka på foten några dagar där, men jag hoppas ni har förståelse:), men även för jag är ett riktig kontrollfreak, måste liksom ha full koll på allt. Annars stressar det mig enormt. Sen att jag borde bli bättre på att inte säga ja jag fixar till allt, utan ibland kanske det helt enkelt skulle räcka med att jag hinner inte...
 
 
Men nu, en torsdag i taget och imorgon är det fredag och sista dagen på jobbet. Hurra. Tur att jag redan bakat typ hundra rabarbermuffins med crumble att bjuda på så jag slapp stressa över det;) Men nu ska jag sätta mig ner och bläddra lite i det där magasinet:)
 
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

mässing köksblandare sa...

kul läsning

Anonym sa...

Tack för bra blogg!
Var har du köpt nötterna? Fin påse! Och gott med :) jonen annan sak du som gammal viktväktare och dessutom vapiano frälst. Vad äter du där och hur många points brukar du räkna för det du äter?
Tack för hjälpen! Undrar då vi åker till Stockholm i helgen! Och vill gärna äta något nyttigare!