tisdag 10 maj 2016

TÄVLING - VINN EN DESIGN IN A BOXTjingeling finaste ni!

Idag har jag ytterligare en fin fin tävling till er - denna gång i samarbete med Design in a box. Ni kanske hört om denna nyhet redan? Om inte så kan jag berätta att detta koncept är så himla fiffigt. Precis som i andra boxar så prenumererar man på en box som kommer hem varje månad (du kan dock välja varannan månad eller var tredje med och utan bindningstid:) till dig, denna gång innehåller boxen suuuperfina designsaker. Allt från vaser, lyktor, porslin, textil - ja massor kul saker. Denna prenumerationstjänst kommer redan nu i sommar och beräknas börja skickas ut den 15/6 redan. Man kan redan nu anmäla sitt intresse och reservera sin box på hemsidan, dessa boxar kommer endast finnas i ett begränsat antal. En prenumeration kommer kosta 649 kr/box och med gratis frakt och varje box innehåller 2-4 fin fina produkter. 


Men nu kan du ha chansen att vinna en exklusiv box till ett värde av 1230 kr - premiärboxen! Tävlingen hålls på instagram @mittvitahus, men som sagt har du inte instagram så går det jättebra att lämna ditt bidrag här, glöm då inte motivera varför du vill vinna och glöm ej heller lämna din mailadress så Design in a Box kan kontakta dig om du har turen på din sida:)


Design in a Box samarbetar med märken som Iittala, Rörstrand, Iris Hanverk, AYTM, Borste Copenhagen, Mille Notti, Elce Sthlm, Muuto, Voluspa och en hel del fina märken till.


Så kika in på instagram nu för tävlingsregler!
Lycka till!


13 kommentarer:

Jennie sa...

Som höggravid så är inte inredningen direkt prio ett, men skulle vara kul att få en inredningsbox och få lite inspiration!
jennielundquist@hotmail.com

Anonym sa...

Hej!

Så fin present till min kära fru, som har födelsedag den 15 maj. Hon skulle bli så glad och överraskad. Hoppas på tur!

Mvh Rolf
rolfy49@hotmail.com

Anonym sa...

Tjena!

Hoppas den fina boxen få vinna, till min underbara kvinna.
Hon skulle bli överlycklig eftersom hon älskar inredning.
Håller tummarna!

Mvh/ Robert

robban2014@hotmail.com

Anonym sa...

Hejsan!

Har jag tur nu, ska min älskade dotter få den fina boxen av mig. Hon behöver mycket uppmuntran efter sin svåra tumörsjukdom. Dessutom så älskar hon heminredning, så vad skulle då inte passa bättre än den fina boxen. Hoppas nu turen står mig bi!

Kram

abrahamsson.b@hotmail.com

Lena* sa...

Jag vill gärna vinna!
För jag är den som fixar med presenter till alla andra.....
skulle vara härligt att ge en till sig själv.....
It´s cool to be kind.
Kram Lena*

Göteborgsmamman sa...

Hej härliga du!
Ville bara tacka för en fin blogg eftersom jag kikar in så ofta utan att lämna någon kommentar :)
Ha en bra dag!
Kram <3
http://blogg.loppi.se/goteborgsmamman

Anonym sa...

Överraskningspresenter är så roliga att få. Hoppas på tur denna gång.

anna.hellsten@pitea.se

Marita sa...

Håller tummarna hårt hårt
och hoppas på det bästa ❤️

Anonym sa...

Hej! Tack för en härlig blogg alltid kul att kika in. Fantastiskt bra ide med en box fylld med vackra saker, många favoritmärken. Hade varit en härligt start på sommaren att vinna! Ha en underbar sommar!
Mvh helena.karlsson@tingsryd.se

Anonym sa...

Hej!

Vilken rolig tävling, jag vill absolut vara med :)
Snart flyttar jag in i mitt första egna hem. Det ska bli superkul såklart, en tid full av nya upplevelser och självinsikter. Det enda som är tråkigt är jag i princip inte har någonting fint till mitt hem, inget som ger lite stil och glam över huvud taget. Designen i mitt hem ligger som finast på Ikeas flytta-hemifrån-kit, så detta hade varit riktigt välkomnat!
Håller tummarna!

Sofi Fifi Karlsson, fiavinnare@hotmail.se

helenar sa...

Åh vad spännande - man vet aldrig riktigt vad man får! Brorsdottern flyttar ihop med killen på lördag så boxen kommer säkert att ge fina presenter framöver!

helenar sa...

Hej!
Vet du hur det gick i den här tävlingen? Vem vann?

MITT VITA HUS sa...

Helenar: Design in a Box publicerade själva vinnaren på deras sida😘