torsdag 5 maj 2016

KRISTI HIMMELSFÄRD & DAGENS LUNCH
Bästa just nu omelett med varmrökt lax (bäst är den röka från Finnö - köper den i fiskbutiken här i stan, oj oj så god den är) och fräst bladspenat. Mättar och är nyttigt. Omeletten gör jag i en av mina nya pannor (idag har jag använt omelettpannan) från De Buyer, älskar dessa pannor.

Tjingeling Kristi Himmelsfärd!

Här är det mest en ledig röd idag, inte så mycket firande (vet knappt vad man ska fira:S?!). En är iväg på Crosstävling, en annan är hos sin farmor och pysslar och en är - gissa hundra gånger - japp i stallet. Jag har ägnat morgonen åt lite plock här hemma, och sen har jag varit på trädgårdshandeln (där alla andra var med:S). Krukorna ute gapar tomma och jag känner nu när det nästan är sommarvärme ute vill man ju ha lite fint:) Dock tyckte jag det var väldigt utplockat och jag hittade inte så värst mycket. 


Nu har jag precis ätit en god lunch som jag kommer stå mig på tills ikväll. Nu väntar lite plantering och sen ska jag åka iväg på hästtävling och kika. Hoppas ni har en fin dag!
KRAM

1 kommentar:

Karin sa...

Hej! Vilken snygg stekpanna! Släpper omeletten lätt? Måste man använda mycket olja/smör? Tack för trevlig blogg o fin inspiration!