fredag 6 maj 2016

KOPPLA AV MED BOOKBEAT I LURARNA
En skön avkopplande stund, en kopp te, lite tända ljus och en härlig ljudbok i lurarna. Idag lyssnar jag på När klockan slår fem av Denise Rudberg via BookBeat-appen.

Tjingeling vänner!

Jag älskar verkligen böcker och kan förlora mig helt i en riktigt bra bok. Oftast dock så har jag väldigt lite tid för läsning, att verkligen sitta ner och koppla av en stund med en god bok. Bookbeat.se är Bonniers nya tjänst för ljudböcker. En tjänst där du alltså kan alltså ladda ner din ljudbok och lyssna direkt i mobilen eller läsa via iPaden eller datorn! Hur bra? Då kan t.ex. jag som har massa på gång i livet hela tiden fixa vardagsbetyren som att städa eller vika tvätten eller träna samtidigt som jag lyssnar. Hos Bookebeat.se kan du välja mellan massa olika böcker från en mängd olika författare, från det allra populäraste till en trevlig klassiker. Du väljer själv om du vill läsa din bok som e-bok eller om du vill lyssna. För tjänsten betalar man en månad i taget och man kan när man själv väljer avsluta sin prenumeration. Men just nu till dig som läser här så har jag ett rasande trevligt erbjudande och det är att du får lyssna fritt i en månad hos BookBeat. Då kan du lyssna och läsa så mycket du vill:) Du kan välja mellan tusentals olika titlar och du kommer igång direkt genom att bara logga in och skapa ett konto hos BookBeat - klicka här!Jag har nu börjat lyssna på min nya ljudbok. Denise Rudbergs - När klockan slår fem. Köpte hem denna bok i inbundet format för ett tag sedan men har inte hunnit öppna den än, perfekt då att kunna ladda hem den och få den direkt i lurarna:) När klockan slår fem är den femte boken i Denise's elegant crime-serie och jag har tidigare läst de andra böckerna, så denna får jag ju inte missa. Gillar den här typen av lättlästa (lyssnade;) böcker, med lite spänning och en elegant underhållning.
KRAM
I samarbete med Bookbeat.se

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter toppen men jag har faktiskt inte provat att lyssna på böcker , ännu . jag vill fortfarande hålla i boken och för mig tror jag inte det skulle varar samma upplevelse att lyssna men kanske man skulle prova...//E