lördag 7 maj 2016

HEJ SKÖNA LÖRDAGVi har lagt lite extra krut på att hoppträna med Emma. Dels har hon fått hoppa sin väns lilla C-ponny som är sååå himla duktig och verkligen en läromästare, sen har hon även fått lite privatlektioner för sin tränare med C. Detta sto är nämligen en aningen svårhoppad och Emma är ju inte riktigt där än med tekniken. Men som sagt med lite mer träning kanske det kan sluta bra. Jag menar hon är ju bara 13 än då länge (fyller iofs 14 i höst;) och det är ju minst 6 ponny-år kvar så vi har ju tid på oss:)Här tränas det avstånd och takt.


Emma har lite svårt att driva hela vägen fram, ibland gör hon det jättebra men ibland så, så går det inte så superbra. Men jag är ändå stolt, stolt över att hon kommit långt på bara dessa år hon ridit. Alla i hennes grupp har ridit minst det dubbla så lite talang kanske det ändå finns:) Iaf så är hon väldigt bra med hästen, mjuk och fin och börjar få en bättre sits.


Å hopp. Det är ju inga höjder direkt än heller, men det är faktiskt inte det viktigaste. Det gäller att kunna styra, hålla fart och takt och lägga hästen rätt mot hindret, där övar vi mest just nu:) och jag, jag ser helst till att det bara är roligt, aldrig jobbigt, aldrig krävande, bara pepprande och roligt.

God morgon sköna lördag!

Men vilken härlig sommardag vi hade igår. Alltså sommaren är ju här på riktigt - hurrey! Tjejerna klädde genast om till kort och hoppade studsmatta tills orken tog slut. Vi hade altandörren öppen till sent med bästa känslan här hemma (nystädat i hela huset, hela trädgården fixad, bilarna tvättade, fönstren putsade, kylskåpet fyllt till bredden och nya färska snittisar på bordet - jepp bästa känslan och allt hann vi fixa under förmiddagen. N och jag är verkligen bästa teamet ihop high five + svärfar då som var här och hjälpte till med trädgården:). Men ni igår lagade jag nog den godaste hamburgaren ever, tänker bjuda på några läskande bilder lite senare och tips på vad jag bjöd på för tillbehör som jag är helt hooked på nu, men först måste jag hoppa i de där stallkläderna igen och så måste vi åka mot stallet för de vanliga ridlektionerna:)Tills vi ses snart igen - ha det allra bästa fina du!
KRAM

Inga kommentarer: