lördag 14 maj 2016

HEJ HELGEN DU VAR EFTERLÄNGTAD
En ny liten lampa här hemma som jag tokgillar. Fick foten av en väldigt rar person här om dagen och den heter Paris (precis som de där bubbliga kannorna) och den kommer från Newport här i stan:) Igår köpte jag en skärm till den och det fick bli en mörkblå variant som ska passa in lite senare till den tänkta platsen för lampan. 
Hej fina ni!

Ledsen att jag försvann för er här i två dagar men min allergi har tagit kål på mig helt tror jag. Sååå sjukt trött och helt orkeslös och den envisa förkylningen den sitter i med phu. Måste bli frisk helt denna vecka så jag kommer pigg och fräsch till nya jobbet:)


Men nu är helgen här, tre dagars vila väntar och ingen är gladare än jag. För oss allergiker är det verkligen v ä r s t a tiden nu. Dels sa det pang med björken men sen kom även gräset så tidigt och jag är ju precis allergisk mot allt:S


Men hur har ni det vänner?! Berätta gärna för mig. Alltid kul att läsa era kommentarer (som jag sagt hundra gånger tror jag:).
KRAM

5 kommentarer:

Linzoshouse sa...

Galet snygg! Har spanat på den men har inte slagit, än.

Här håller jag på och repar mig efter en veckas förkylning. Så tröttsamt, men nu verkar det som om den ger med sig något.

I vilket program redigerar du bilderna? Photoshop?

Ha en trevlig kväll!
Kram Linda

MITT VITA HUS sa...

Linda: Usch krya krya du med❤️ Jag redigerar i både Lightroom och PS😘

Kram

M

Emma sa...

Hej.
Hoppas regnet inatt gör att dina pollenbesvär blir lite lindrigare.
Har en fråga om din måttbeställda runda spegel. Vad landar man på i pris på en sån och var har du hittat fästen att sätta upp den med?
Hälsn från en trogen läsaren och sjuksköterska

MITT VITA HUS sa...

Emma: Runt 2000-2500 kr. Köpte med fästen från glasmästaren, det är samma fästen som ST använder. En del man limmar på spegeln och en del man skruvar i väggen och hänger den på. Busenkelt:)

Kram

M


lindaleeboman123 sa...

Vart har du hittat lampskärmen till lampan?