måndag 9 maj 2016

GODMORGON NYA VECKAN


Längtar ni lika mycket som jag efter pioner - dessa vackra underbara pioner?! Jag älskar verkligen den blomman. Nu till helgen fick det dock bli vita liljor, nästan precis lika fint:) Fotade fredagsblommorna igår i kvällssolen i vardagsrummet (som ligger innanför vår terass som fullkomligt badade i den underbara solen igår kväll).

Tjingeling alla underbara!


Ny vecka - nya möjligheter och framför allt en vecka närmre nya jobbet:)


Idag stramar huden lite härligt efter gårdagens sommardag.  Älskar känslan:) Satt ute i solen länge på kvällen med kärleken och pratade, och så åt vi vår första middag ute på vår stora terass och det var hur underbart som helst. Det blev grillat kött, potatisgratäng, sallad och grillade Karl-Johan-svampar. Oj oj vad mätt jag blev;) Idag blir det motion igen för hela slanten, ska precis ut på en Pw och i eftermiddag blir det långritt med bästa tjejerna i stallet. Denna vecka ska jag strunta i att halsen fortfarande bråkar och försöka komma igång med träningen efter de två veckorna med ofrivilligt uppehåll.


Berätta vad gör ni denna fina måndag vänner? Alltid roligt när ni lämnar en rad i kommentarsfältet här efter er när ni kikat in här:)

KRAM

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, idag har jag varit ledig och spenderat lite tid hos tandläkaren😷. Jag skulle så gärna vilja ha den blå fina vasen som du har men kan inte hitta den stora modellen någonstans. Har du något tips om var jag kan hitta den? Kram Chattis

Anonym sa...

Fint som alltid! Btw terass stavas terrass (dvs med två r) 😉