måndag 16 maj 2016

FIXAR SOMMARFÖTTER IDAGIdag fixar jag sommarfötterna - med sommaren som kom av sig utanför fönstret. + 5 och det är väldigt grått och regnigt här hu!!! Längtar tillbaka till de varma härliga dagarna som var, vi får väl hoppas de återvänder till oss snart:) Hur som. Jag har fått testa Baby Foot - ni kanske redan sett de tidigare. Som en socka med medel i som tydligen ska göra underverk med tassarna. Det ska, efter man använt dessa på i en timme, börja någon process som gör att död hud faller bort och fötterna ska visst bli suuuperlena och som en bebisaktiga igen. Det återstår att se, men spännande ska det bli:) 
Todelooo nya veckan!

Jamen hallå, när det nu var så fint väder! Vad hände:S Jag vill inte ha detta väder denna vecka, Emma ska tävla i helgen och jag har inte lust att stå ute i regent. Inte heller vill jag ha regn i eftermiddag när jag tänkte rasta denna vackra brunögda i skogen en tur. Det enda som som egentligen är bra med att det regnar är att gräsmattan blir grön och fin igen och att pollenmängden minskar lite (yay fräsch luft igen!), men det är väl det enda.


Men nu - ny vecka - nya möjligheter. Önskar er en fin start och så ses vi snart igen:)
KRAMpsst, Ni ser kanske att jag iaf fått lite färg på benen?! Det är inte solen utan det är de braiga Bus-kitet från YR. Ni vet det braiga erbjudandet. Riktigt bra grejer det där:)


3 kommentarer:

Annica sa...

Hej! Hur har det gått med fötterna? Mina fötter är i stort "renoveringsbehov" och jag har bokat tid hos fotvårdsspecialist, men tänkte att detta kanske är ett bra kompliment!

MITT VITA HUS sa...

Annica: Det tar ett tag innan de börjar flagna står det på förpackningen, så jag vet inte än men jag har bara hört bra om detta sätt att fixa fötterna: Säkert ett bra komplement till fotvården:)

Kram

M

Annelie Andersson sa...

Både jag o maken har gjort dessa påsar. Vi fick verkligen nya mjuka babyfötter efter att allt skinn flaggat bort, men det tar några dagar innan det börjar o det tar dagar innan det är klart. Men värt vartenda öre. Mkt billigare än att gå på behandling . Vi provade Salvekvick S påsar för 179:- på Ica maxi