söndag 29 maj 2016

FIRAT MORSDAG PÅ HÄSTTÄVLING


Idag har vi firat morsdag på allra bästa sätt om du frågar mig:) Idag tävlade nämligen Emma sin väns Mio hos Nyckelbyryttarna i Motala. Första riktiga tävlingen för Emma och hon har varit sååå nervös. Lite skillnad på att åka på "riktig" tävling mot att tävla hemma på klubbtävlingen. Även om hästen egentligen tävlar för en annan klubb i vanliga fall med sin ägare, så tävlade Emma för vårt Gunnorp och sin hemklubb idag.


Såå fina ihop tycker jag:)


Vi red fram lite ute innan men även i ridhuset.
Dags att gå in på banan.
Nu var hos så nervös hon mådde illa. Det sa hon iofs i efter allt, men jag hade känt av stämningen på henne hela morgonen. Tystlåten och väldigt fokuserad. Sa knappt ett ord i bilen på väg till tävlingen;)


Vi alla som var med och kikade, Pappa, lillasyster, Emmas vän och hennes föräldrar missade alla att Emma fick startsignal och stod lite undrande. Tur att Emma hade koll. Det är så trist om man missar den detaljen liksom. Här nedan kommer ett pärlband med bilder och pappa filmade även med Go-pro-kameran (kul att ha:). Mio var lite hög i formen tyvärr och Emma är inte riktigt så duktig på att rida fram dit. Sen tog han även ett steg framåt i halten som sänkte poängen.

Så totalt blev det en 4:e plats, men som sagt det var första första riktiga tävlingen och framför allt första dressyrtävlingen, så hon ska vara nöjd tycker jag. Inga felridningar eller så. Bara träna på grundformen mer skrev domaren i protokollet:)


Tjingeling finingar!

Ja nu blev det ett hästinlägg igen. Varit lite mycket av det senaste tiden men det är mitt liv just nu typ så lite så får det bli:) Som ni ser ovan så har vi firat morsdag på hästtävling. Kanske det bästa sättet att fira om du frågar mig:) I morse innan vi åkte blev jag dock uppvaktad av mina älsklingar gulle er  t a c k  älskar er såå mycket < 3


Nu är jag så trött så ögonen går i kors här. Det har varit en tuff vecka, hjärnan på högvarv på nya jobbet och jag har varit lika laddad som Emma för denna tävling tror jag (tack söta snälla A & W för allt idag och för lånet av bästa ponnyn:). Nu ska jag ladda om här framför tv'n och det blir filmkväll delux och jag ska unna mig lite B&J.Vi ses i veckan vänner, stor kram till er och grattis alla fina mammor därute, speciellt min egen älskade mams < 3KRAM4 kommentarer:

Sallys hus sa...

Åååå...så fina!

Så skrattar jag lite åt mig själv för jag är inte ett dugg intresserad av hästar mer än de är väldigt väldigt fina....men ändå sitter jag här o snörvlar o tjuter för att hon var så nervös men klarade det fint ändå...å för att ni var där hela familjen...o för att jag saknar den där tiden då barnen hade aktiviteter som man åkte på....;)

Ha en fin vecka!
kram Katarina

Inredningshjälpen sa...

Åh nu fick jag flash backs till min egen tid som tävlingsrattar, tävlade i dressyr på elitnivå i flera år och framförallt ponnytiden var fantastisk!
Tänkte även passa på att tipsa om tävlingen hos mig där du kan vinna en fin Howard-soffa!

Ha en fortsatt fin dag

Inredningshjälpen/Anette

Anonym sa...

Bra jobbat Emma☺ .
Nu har du snart somnarlov .
Fina bilder du tagit Mia
/Ann-Sophie

Nazima sa...

Som vanligt jättefina bilder, ursnyggt ekipage, måste jag säga!
Kram