lördag 7 maj 2016

BÄSTA BURGAREN - NÄSTAN SOM JURESKOGS

Tror jag fick till de godaste humbugarna ever igår kväll - inspirerad av Jureskog - men mina blev nog minst lika goda:) Fint högrevskött, mycket god ost från bästa ostaffären, briochebröd, aioli, lite rökig barbequesås, picklad rödlök och detta serverades med homemade krispiga sötpommesfries. Oj oj så gott det var.

Hej igen finisar!

Men alltså vädret, förlåt att jag tjatar men det är ju sommar ju:) Så himla himla härligt att det äntligen kom lite värme. I natt var första natten vi sov med fönstret öppet för året. helt underbart att vakna av fågelkvitter. Idag har det varit en skön förmiddag i stallet, solen strålar, dock blir det väldigt dammigt:S Vi hade fösta picknicken för året å gräset intill när Emma red, hämtmat från donken som smakade ljuvligt:) Jag åt Ceasarsallad och drack Cola Zero, mums.
 
 
Men nu till gårdagens middag. Detta var vad jag bjöd la familia på igår kväll. Hur gott ser det ut egentligen och hur gott var det? Suuupergott. Sötpotatispommes är verkligen sååå mycket godare än vanlig pommes, gärna serverad med tryffelaioli men denna gång fick det bli vanlig aioli:)
Jag friterar mina sötpotatispommes x 2 för att få de så där riktigt krispiga. Tips!Fina tillbehören när man serverar kommer givetvis från Leila's General Store. Underläggen är från Svenskt Tenn om någon undrar:)


Många lördagskramar till er alla, ses snart igen!
KRAM
2 kommentarer:

Anonym sa...

Sover med öppet sovrumsfönster stort sett alltid. Måste ha frisk luft när jag ska sova, klarar inte instängda sovrum! =)

Onlyfemale.se sa...

Ser galet gott ut!

Kram