torsdag 28 april 2016

BÄSTA KÄNSLAN I SOVRUMMETRenbäddat och nyvädrat och fluffigt och väldoftande igen i sovrummet. Älskar känslan av nytvättade lakan och linnevattendoften när man går och lägger sig, speciellt när man legat krasslig ett par dagar. Nu idag har jag bestämt att jag är frisk (ingen feber yay) igen:). Sängen är vi fortfarande såå nöjda med, älskar den. Sänggavel och kappa är beställt hos Lindholms Interiör, sängbord Nati tati från Asplund, lakan från mille Notti. Matta Fabula Living och 200m2, byrå från Ikea, lampa Liv från Klong och sänglamporna är från Bestlite och lampan på byrån är från Flos. Gardiner Ikea och skenan i taket kommer från Kirsh.
Tjingeling finisar!

Här är det april april skitväder. Regnet står som spö i backen och det är iskallt:S Jag vill ha mer vår nu. Hör du det vädret. Jag behöver värme och skön sol:)


Idag iaf mär jag bättre, fast fortfarande genomförkyld så ingen hårdare träning för mig (har ställt in min torsdagsträning), men jag ska nog försöka komma ut lite idag och vädra mig. Emma ska hoppträna ikväll igen (tredje hopplektionen denna vecka, tror ni hon är lite mör;) och jag vill faktiskt följa med och kika. Jag får klä på mig ordentligt:)


Hoppas ni har en fin torsdag iaf mina fina bloggläsare:) Önskar er en fin fortsatt dag så ses vi snart igen!
KRAM
4 kommentarer:

Sofia sa...

Var kommer den fina fototavlan som sitter på vägen med tjejen som visar fingret ifrån? Tack!

Anonym sa...

Var kommer filten på sängen ifrån?

Mvh
Anette

Anonym sa...

Vilket fint sovrum! Vad heter färgkoden du målat väggarna med? Trevlig blogg du har! Annika

MITT VITA HUS sa...

Sofia: Yellow Corner Mood galleria Sthlm.

Anette: Hemtex.

Annika: Det är en vanlig obruten grå Ncs 1500.

Kram

M