torsdag 7 januari 2016

VAD JAG GJORT IDAGHär kommer tre snabba mobilbilder från idag. Har lovat mig att bli bättre på att försöka blogga varje dag för er, för jag vet att ni gillar det. Ibland då kommer det bli att inte stora tunga kameran fått följa med utan snabba mobilpic's istället. Så så här blir det idag:) Inte bästa kvalitén på picsen men men. 1. Vy från vårt stall. Det är verkligen som ett vykort ute just nu med alla frostiga träd och den klarblåa himlen. 2. En tur i skogen med Aurora. Jag älskart. 3. Hoppträning med Emma och hennes söta vän och mamma och deras ponnysar. 

Heeej bästa bloggisar!

Här håller jag på att tina upp efter åtta timmar nonstop i stallet. Inte ens en varm dusch har räckt idag och nu sitter jag under duntäcke men onepiece på och försöker febrilt få upp värmen. Jag tyckte jag hade ordentligt med kläder på mig idag men denna kyla biter visst igenom allt:S Men ni så härligt att fått kyla och snö ändå, tycker ni inte det? Allt blir så mycket vackrare ute när det är så här krispigt och kallt:) Mycket hellre detta än plus och slask!


Idag är vinterlovet slut och i morgon börjar skolan igen. Summan är att vi har nog haft ett riktigt bra lov trots allt. Jag har försökt vara hemma en del och N har med varit ledig tillsammans med oss. Vi känner oss väldigt utvilade nu och redo för vardag igen:) Tror tom tjejerna längtar efter lite skola igen (fast med väldig mjukstart... en dag, sedan helg igen;).
Ha det gott fina ni < 3
KRAM
5 kommentarer:

Mix och Max sa...

Även fast det är väldigt kallt så är det ju otroligt vackert! Kul med lite hästar på bloggen :) Kram Från lampköparen Caroline ;)

Anonym sa...

Kul att du tänker uppdatera oftare, det gillar vi 👍 tycker inte att det gör något om det är mobilbilder de är också fina.
Hua! Vad kallt det är men väldigt vackert när solen är framme.
Hoppas du tinat upp nu!
Kram Anna

Anonym sa...

Hatar när det är så här kallt ngt mitt i mellan passar bäst för moi 😊

Fam_Gab sa...

Mobilpics er mer enn bra nok!! Ja til flere innlegg! ❤️
God natt!

Nazima sa...

Storgillar att du kommer uppdatera oftare! Och du, mobilbilderna är ju jättefina de med!
Älskar även hästinläggen, hästtjej och mamma till en hästtokig liten tjej som man är 😃

Kramar