fredag 8 januari 2016

HEJ MITT VINTERLAND

Så glad just nu att jag köpte den fina vinterjackan från Parajumpers jag suktat efter länge. Den värmer gott kalla dagar som denna:) Trodde först att jag knappt skulle få användning för den, med det milda väder vi hade i början av vintern. Men se det ändrade sig ju. Just nu dinglar det stora flingor ner här och har gjort nästan hela eftermiddagen. (Halsduk från Soft Goat)
Hej alla!

Idag var första dagen på jobbet efter ledighet (och sjukskrivning). Mycket att göra och även lite spännande för jag var på intervju för en interntjänst på jobbet som annonserats ut innan jul (vi får se hur det går, men jag håller tummarna. Tror det skulle passa mig:). Nu är jag hemkommen här precis, maten står i ugnen och jag ska alldeles strax hoppa i myskläderna (det är typ alltid det första jag gör när jag kommer hem från jobbet:). I kväll ska vi mysa i soffan och ta det bara väldigt lugnt. Vi köpte med oss ett lass med godis på väg hem från jobbet (jag har plockat en liiiten påse till mig som väger några gram, som jag räknar jag har "råd" med i mitt viktväktarprogram;) och sen såg jag nog en ny serie jag skulle vilja börja kika på.Hoppas ni får en fin start på helgen!
KRAM

4 kommentarer:

Lena sa...

LYCKA TILL hoppas att jobbet blir ditt!
Fin bild på dig.
Kram Lena

Hanna sa...

Hoppas att du får jobbet! Kram

Erika Jansson sa...

Måste bara berätta att jag gjorde ditt fröknäcke, fikonmarmad och salta mandlar igår kväll till fredagsmyset och det blev SÅ gott. Brukar prova dina recept och det har blivit lyckat flera ggr.

anette sa...

Jättefin bild på dig vännen! 💞