onsdag 16 december 2015

SLUTET GOTTÄntligen fick Alice sin lilla pälsboll! Jo ni kanske läste om hur hon tappade den hon precis hade köpt när vi var i Stockholm på hästshowen för några veckor sedan och besökte Mall of Scandinavia och hur hon tappade den på kvällen när vi skulle gå till bilen i folkvimlet och hur många tårar det var som kom då:( Såå ledsen och när man själv sparat till något man så gärna vill ha så kan man ju faktiskt förstå henne. Jag (desperat mamma!) försökte, dagen därpå när jag vakande, nå butiken i varuhuset för att höra om det fanns någon mer, lyckades inte komma fram:S Men sen har jag ju så himla himla fina läsare och vänner så Helena messade mig och sa - jag fixar till Alice! Sen hände det en massa. Helena tappade sin telefon i toaletten, jag visste inte om hon lyckats fixa:S Men slutet gott... Nu har vi fått hem lilla rosa bollen, fridens fröjd och happy Alice. Tuuusen tack Helena, du är bäst min vän!


Min lilla dotter har nog ärvt mammas intresse för vackra (dyra!) väskor. I somras köpte hon sig sin första MK väska för sina sparade pengar. Sen dess vill hon typ alla därifrån! När hon köpte pälsbollen köpte hon även en plånbok och tänk om nu tomten kommer med ett till paket!?;) (hon läser inte mamma blogg som tur är;)


Och min Emma har nog trots att hon som mest bara vill ha häst-saker har faktiskt önskat sig en kofta från Odd Molly som jag nu klickat hem (fast hon får den nu, har redan "tomtat" hennes klappar;). Hittade den här. När jag började blogga 2008 kändes det som hade a l l a Odd Molly, det fanns tom bloggar om bara Odd Molly!! Jag förstod aldrig den hysterin då över märket. Kändes alldeles för gulligt för mig och min stil, men nu tycker jag det passar min tonåring peeerfekt faktiskt! Det där med tonårskläder är faktiskt ganska så svårt! Speciellt om man har en som vill mest gå i skitiga ridbyxor dygnets alla timmar och där emellan i myskläder. Emma vill ju aldrig ha kläder känns det som, som alla andra tonåringar. I höstas när hon skulle börja ny skola var det enda hon ville ha ett par höga stövlar (som a l l a i hennes ålder på högstadiet har just nu! Det och en kort jacka med pälskrage och gärna en MK väska;).Nu ska jag sätta på deg här. Idag blir det nämligen stora julbaket har jag lovat tjejerna:) Vi hörs snart igen!

KRAM
5 kommentarer:

Nazima sa...

Vilken söt odd molly-kofta!
För egen del har mina åsikter kring odd mollys kläder gått i vågor. Blev jätteförtjust i dem när Victoria på matplatsen började blogga om dem, sedan tröttnade jag och nu har jag börjat gilla de lite igen, faktiskt :)
Min 9- åring har önskat sig rn tjusig väska hon vill ha till skolan, från Zalando som jag klickat hem. Tror hon kommer bli såååå glad för den!!!

Kram på dig och stort tack för din underbara blogg! Älskar att gå in och läsa här!

Varma kramar från ett råkallt västkusten

Anonym sa...

Hej Mia! Du har en fantastisk blogg och därför blir man så himla less när man läser kommentarerna hos Houseofphilia efter hennes dag då familjen högg gran i skogen...folk går på så hårt mot dig.


Stay strong

Kram

Anonym sa...

Jättefina grejer,koftan från oddmolly är jättefin. jag har en del grejer därifrån som jag trivs med . hoppas E gör det samma. Tofstur! Vilken tur att Helena kunde köpa en ny!! //E

Anonym sa...

Anonym med svar stay strong - varför skriva om det här ? kommentarerna på hofp?? helt onödigt tycker jag, även om din mening troligen är att stötta så tänker iaf jag att det är onödigt. Vill inte skapa bråk bara stoppa drevet

Anonym sa...

Strålande! Det vart lite panik där med telefonen i toan och allt, hahaha!!! Kram H