torsdag 3 december 2015

NYA BOOTSKlickade hem ett par nya skor förra veckan. Ett par jag önskat mig länge. Ett par ursnygga RM Williams i svart skinn som satt som gjutet på min fot. Jag har aldrig tror jag satt på mig ett par skor som suttit så bra från dag ett:) Väl värd sin investering (här hittar du dom, men jag köpte dom på ett annat ställe där de nu är slut när jag hittade ett suuuperbra Black Friday-erbjudande).Tjingeling vänner!


Han aldrig kika in igår för jag var i väg hela dagen på utbildning med efterföljande julbord på kvällen med jobbet. Idag kör vi lugnt läge här hemma. Alice har repat sig från huvudvärken och är i skolan idag (trodde aldrig det kunde sitta i så länge som det gjorde men först i går blev hon sig själv igen:S), men nu har N fått influensan och ligger nedbäddad under duntäcket med feber här hemma. Jag hoppas hoppas han kryar på sig snabb till nästa vecka eftersom vi ska åka iväg då, bara han och jag (och peppar peppar hoppas han inte smittar mig:S). Jag funderar på att baka lite idag. Vill fylla frysen med gott till julens dagar nu och pepparkaksdegen ligger ju här och väntar. Alice och Emma kommer nog snart hem så vi kan göra det ihop. Det blir mysigast så. 


Vad gör ni denna onsdag då?
KRAM2 kommentarer:

Lena sa...

Snygga boots. Klassiska.
För mig blev det Vagabonds liknande modell.Dom har ju en serie som heter Premium Quality, och dom var riktigt sköna dom också.
Vad har dina döttrar fått i sina kalendrar? Är lite nyfiken på vad de innehåller de där Body Shop kalendrarna.
Kram Lena

MITT VITA HUS sa...

Lena: Vagabonds är superfina med, maken fick sådana:)
Tjejerna har fått, handtvål, ansiktsmask, fotlotion och ansiktsvatten so far:) Stora förpackningar och små förpackningar och alldeles lagom:)

Kram

M