måndag 28 december 2015

MELLANDAGARIdag är det ett vitt täcke utanför fönstret för igår kom ju äntligen snön. Jag läser på instagram om att alla plockar bort julen. I alla andra år har jag känt så, nu tar vi ut julen så fort julafton är klar, men inte i år. Jag tycker granen är så fin där den står och alla blommor som inhandlades till jul är just nu precis i blom. Här låter vi julen vara en stund till och njuter av den  dessa mellandagar.

Hej fina vänner!


Här har vi precis kommit hem efter en tur på stan. Vi kände vi ville lufta oss lite och ta en nyttig lunch utan att stå vid spisen idag. Emma var ju redan i stallet sedan flera timmar och Alice ville mest ta det lugnt här hemma. Fördelen med stora barn är att man får lite mer egen tid som par märker man kanske väl nu och det är både skönt men ibland lite trist med. Vi handlade inget speciellt på stan men det var skönt att gå lite och titta. Känner faktiskt att vi behöver inte handla mer nu, vi har handlat så mycket klappar och saker till oss hem här nu i slutet av detta år så det räcker. Nu tills våren kommer ska vi bara fokusera på motionen och hälsan igen, det har vi bestämt ihop. Bara det nödvändigaste ska vi handla och inget mer:) Känns rätt så bra just nu med den tanken och jag hoppas vi kan hålla det nu fram tills April.
Tusen tack fina för ljusstakarna som låg i några av klapparna, precis vad jag önskade mig < 3 
Nu åter till myskläderna och ett avsnitt till av nya serien vi kikar på Netflix. Hoppas ni vänner har fina mellandagar!?

KRAM

7 kommentarer:

Milla sa...

Låter skönt det där... lite synd det där med julen, stress att plocka fram supertidigt och bort supertidigt. Fram till trettonhelgen tycker jag det är jul - sen kan man ju plocka bort lite saker vartefter när man håller på. Att få större barn och mer tid är inte alltid det enklaste mentalt. Mina barn är ju vuxna nu, minns så väl när jag hade första "ångesten" . min dotter var 15 och vi var på semester men det ville hon inte alls egentligen, då började man känna att tiden går och vissa saker hinner man inte med mentalt... kram!

Diana sa...

såå himla fint med vitt, du har ett väldigt fint hem

Nazima sa...

Kan bara instämma i dina ord, Mia! Jag har ofta varit snabb med att städa ut julen gärna innan nyårsafton, men resten sv familjen protesterar i år blir det dock lite innan trettonhelgen då vi ska åka på skidsemester då.
Ser fram emot ett härligt 2016 med din blogg!
Kram!

Anonym sa...

De finaste ljusstakarna i världen !!!! Har du den minsta & mellersta?

Kram @nottheusualday

Anonym sa...

Önskar er ett Gott nytt år !! Vill även fråga var ljusstakarna är ifrån ? :) / Mia

Anonym sa...

Tips! Testa en vit duk på bordet. Gärna en väl tilltagen som går ner långt över kanterna. Det gör SÅN skillnad för hela rummet, jag lovar 😉

MITT VITA HUS sa...

Mia och Not the usual day: Ljustakar från Skulturna Hutten, den minsta och den mellersta:)

Kram

M