fredag 11 december 2015

HEJ FRÅN MISS CLARA

Här har ni ett helt pärlband med bilder från fina fina Nobis - Miss Clara här i Hufuvdstaden där vi checkade in i eftermiddags. Vi har ett superior hörnrum som är rasande trevligt. Påminner mig om att om jag någon gång kommer göra om golven eller flytta till nytt, så måste jag har mörkbetsade fiskbensparketter, det är sååå flott. Vet inte om det syns men dessa gardiner i rummet, den färgen!! Vill ha till mitt vardagsrum. Perfekt grå!

Hej hallå mina finaste bloggisar!


Här har det varit en fredag alldeles extra allt. Vi har det så himla trevligt ihop jag och min bae. Vi har gått på stan, hållit hand, gått gator upp och ner, tittat på fina ting, handlat fina ting, önskat  fina ting av tomtefar och givetvis ätit gott (nyss åt vi på Burger & Lobster och det var sååå bra, fem stjärnor av fem möjliga och nu är jag proppmätt efter den maffiga lobsterrollen jag valde!:). Just nu ligger vi i vår kingsizesäng och sippar champagne och firar vi att igår hade vi varit ihop i 17 år och förlovade i 15 (man kan ju tycka att han kunde fria nu eller hur?!? Det vore väl på tiden;)


I morgon ska vi ta sovmorgon, äta brak-hotellfrulle och sedan kika lite mer i julhandeln (känns som alla är och handlar just nu:S) innan vi far hem till våra guldklimpar (vi har precis kört en face time och de verkar ha det alldeles utmärkt där de är just nu;). Men nu lite mer champagne och mys.


Hoppas er helg har startat på bästa sätt med vänner!
KRAM

5 kommentarer:

Sofia sa...

Härliga bilder och härligt med lite barnfri tid?
En fråga bara, får du spons av detta hotell?

MITT VITA HUS sa...

Sofia: Hej, nej absolut inte!

Kram

M

Nathalie sa...

Grattis till er och WOW vilket vackert hotellrum! :D

Anonym sa...

Det är skottår 2016 då får DU fria Mia 😉 / E

MITT VITA HUS sa...

E: Ha ha ja han säger det med, vi får väl se hur det går😆😂

Nathalie: Tack❤️

Kram

M