lördag 5 december 2015

GLORIA & RABATTKOD
Hur fin är inte Glorian från Klong!? Jag har sedan jag såg pressbilderna velat ha minst en här hemma hos mig! Nu blev det båda. Tycker de gjorde sig så bra ihop och de är verkligen sååå fina! Jag väntade hem mina från vår fina butik 200m2 här i stan (som mina fina vänner har), jag blev så glad igår när Annelie meddelade att de fanns hemma nu.


Tjingeling vänner!


Ännu en skön helg här. Vi har hunnit med lite morgonmys och stall (Emma är kvar där i vanlig ordning. De övar visst inför lucia nu och sen är det träning.) Jag tänkte fota lite från vardagsrummet här, men ljuset försvann. Vem släckte klockan tolv liksom?? Denna eviga mörka tid vi bloggare kämpar med. Bara några få timmars ljus (och oftast väldigt konstigt ljus) och molniga dagar = noll ljus på hela dagen! Lite frustrerande faktiskt, man vill ju leverera fina bilder till er. Men i alla fall kom vår matta igår till vardagsrummet och den är precis så där smällfin som jag önskade.  Det var den jag tänkte visa. Men så snart ljuset är åter så ska ni få se, jag looovar:)


Ha en underbar lördag nu bloggisar och ni Annelie messade mig nyss med en fin fin rabattkod som ni kan använda idag tom i morgon midnatt i webshopen. 10% rabatt med koden: Andra Advent.

KRAM3 kommentarer:

Anonym sa...

Rabattkoden ger endast 10:- i rabatt, inte 10%..

MITT VITA HUS sa...

Anonym: Jag kollar upp med 200m2, det måste blivit fel där! Kolla om en stund igen, för 10% ska det vara!

Kram

M

Anonym sa...

Tack! ❤️ Kram o tack för en inspirerande blogg!