tisdag 24 november 2015

SKATTERNAS JULKALENDRARDet blev Bodyshop's fina julkalender till skatterna (köpte den fina guldiga DeLux varianten till dom:). Tyckte dom var så värda det! Det här är verkligen en maffig julkalender och den passar mina tjejer perfekt, då de varken gillar smink eller smycken så mycket. Däremot ljuvt doftande krämer och sköna badskum går hem, så gissa om de blev lyckliga när jag kom hem med dessa.
Tjingeling!
Redan är adventsveckan här. Har inte tiden gått ovanligt fort i år?! Jag tycker det känns som det iaf. Idag har jag plockat fram alla ljusstakar och stjärnor ur förrådet. Har inte köpt några nya. Måste inventera lite hur de ser ut de jag har vilket är mest vita stjärnor och sen de fina Star Trading ljusstakarna som jag fortfarande är väldigt förtjust i. Vad har ni i år i era fönster? Jag har lite svårt för att inte ha något i alla fönster, men tycker ni man behöver det? Känns mycket mysigare om man har överallt, men det kanske är lite i överkant??
KRAM


6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har lite blandat gammalt och nytt, det MÅSTE vara stake eller stjärna i varje fönster!!! :)det är ju så mysigt !!! //E

Anonym sa...

Vad kostar dessa fina julkalendrar? Förstår att tjejerna blev glada för dom! :)

Anna sa...

Förstår att dina tjejer blev glada.
Jag har själv Startradingljusstaken Milano och jag tycker den är supersnygg, men vi har bytt ut lamporna så att man kan dimmar den.
Lamporna ser likadana ut men är bara något mindre 👍
Själv tycker jag nog att det blir lite too much med adventsgrejer i precis varje fönster, mysigt är det ju men neej inget för mig iaf.
Kram Anna

MITT VITA HUS sa...

Anonym: De kostade 1200kr st!

Anna: vi har gjort samma, har ju redan 3 Milanosar! Vi har ju många fönster som är dubbelfönster, där har jag inte i båda utan bara i ett! Men jag vill nog gärna ha något i varje rum:)

Kram

M

Plommonhuset sa...

Vilka lyckliga tjejer du måste fått :-).Själv har jag inhandlat deras jordgubbstvål, crème och läppsalva i julklapp till en av våra skatter. Tycker deras produkter är väldigt sköna. Fin blogg du har. //Sofia

MITT VITA HUS sa...

Sofia: Tack snälla du<3

Kram

M