söndag 29 november 2015

ADVENTSMARKNAD I GAMLA LINKÖPING
Jo då vi kom iväg på lite adventsmarknad i gamla Linköping, jag och mitt lilla crew, trots det sega läget här när vi vaknade. Mysigt med marknad, men såå mycket folk och alldeles för ruggigt väder. Tänkt så vackert om det hade legat ett täcke med vit snö istället för slask. Vi hann köpa med oss brända mandlar, korv och pepparkaksdeg innan vi åkte hem och hoppade i våra myskläder igen.


Nu sitter jag här i soffan, har tänd massa ljus och satt på julmusiken. Tänkte att jag skulle kika runt lite på nätet efter några klappar till skatterna, men det mesta är redan klart faktiskt! De får inte så mycket men de får några få saker, saker som de önskat sig länge och som kostade lite mer i stället för en massa smått. De fick ju även resan till Sihs igår:)


Men ni visst är bästa tiden just nu? All längtan och alla förberedelser inför julen?!

KRAM
(Älskar min nya jacka från Parajumpers (Country dreams), skorna är gamla favoriterna från Primeboots, min scarf är förra årets By Malene Birger.)


2 kommentarer:

Nazima sa...

Va mysigt med adventsmarknad! Och ni verkar vara en så himla fin familj!
Gällande julklappar har det blivit så här med, några få men lite dyrare saker, sådant som de verkligen önskat sig länge, hellre det en massa billigt krafs som de inte upskattar framåt vårkanten.

Ha en fprtsatt fin adventskväll!

Kram Nazima

Victoria - mamma och bloggare sa...

Åh vilka ljuvliga bilder, skulle också vilja gå på julmarknad, så mysigt!! Har faktiskt gjort samma här hemma med klapparna, färre men med rejäla ♥ ha en mysig kväll!!