fredag 13 november 2015

ÄÄÄNTLIGEN HELGHej härliga helgen!

Sååå efterlängtad denna helg har varit, men nu äääntligen är den här! Veckan har varit full med jobb och så här mot slutet av den har jag har känt mig både seg och trött och haft huvudet fullt med massa saker och planeringar hit och dit (och just av dessa anledningar hann jag aldrig kika in igår till er:S).


Idag hann inte huset bli städat och jag har inte hunnit pyssla i ordning alls inför helgen. Som ni vet så föredrar jag huset skinande på fredagen och brukar nästan alltid satsa på att hinna fixa det. Tycker det är såå mysigt för familjen att få komma hem tilldoften av nystädat. Där allt är på sin plats. Doftljusen ska vara tända och kylskåpet fyllt med massa gott och gärna lite fina fredagsblommor på bordet. Tyvärr är ju verkligheten så att man inte alltid hinner det, speciellt inte när man har vissa andra åtaganden som måste gå före. Jag brukar ju försöka planera ledigt på fredagen annars, men den här veckan blev det inte så. Men det är okej ändå:) 


Just nu ligger skatterna i soffan under en filt och kikar på film och mumsar fredagsgotte och vi har precis plockat bort efter middagen. Ett lugn har spridit sig. Nu ska jag med krypa ner under filten här men jag ville bara kika in och säga hej och trevlig helg till er fina. Vi ses snart igen!
KRAM

2 kommentarer:

Göteborgsamman sa...

Hej vackra du.
Tänkte kika in och lämna lite kärlek en dag som denna.
Hoppas du får en fin kväll <3
Kram.
http://nouw.com/goteborgsmamman

MITT VITA HUS sa...

Gulle dig<3


Kram