söndag 11 oktober 2015

LET THERE BE LIGHT


Hej bloggisar!

Hoppas ni mår fint denna söndag. Här mår jag suuuper! Har boostat härlig energi på långritt i underbart höstväder. Kanske inte finns något bättre, iaf inte för en gammal hästtjej?!;)


Just nu har jag krupit upp i min nya stooora säng för att värma mig under duntäcket en stund. Den nya sägen är gigantisk känns det som, sitter jag på kanten kan jag dingla med benen:) Så hög och maffig och mjuk och härligt fräsch. Vi har spenderat två nätter i den nu. Första natten vaknade vi lite små-trötta i ryggen och tydligen kan det vara så i en ny säng i ett par veckor. Men idag när vi vakande kändes det hur bra som helst. Nu i veckan ska jag jag beställa gavel och kappa, det kommer bli såå fint och jag lovar när allt är klart ska ni få se:)


Men ni visst är det mörkt. Just nu är det helt kolsvart ute! Känns verkligen påtagligt med höstmörkret just nu. Detta får mig att åter igen fundera på lampor till vårt hem. Det känns fortfarande som jag inte kommit så långt på den biten;) Jag önskar ju fylla mitt hem med fina klassiker, och ja jag vet många kommer ju säga nu igen - de där lamporna har ju alla nu!! Må hända. Men jag har tyckt de varit fina väldigt länge och jag har nog redan visat dom är på bloggen tidigare om ni bläddrar tillbaka:)


men på önskelistan står…Sarfattin till matbordet (kan bara inte bestämma nu om jag vill ha i krom eller mässing)…
Glow-ball'en till hallen…


…och Kvisten till köket.
Nu ska jag fortsätta drömma lite här;) Vi ses i morgon igen, måndag och ny vecka startar då:)

KRAM

4 kommentarer:

FJÄDERNEJLIKAN sa...

Sarfattin har vi i krom, och jag bara älskar den. :-)kramizz Laila

Milla sa...

Roligt att höra om sängen! När ska jag nånsin få a-t ur vagnen och börja ut o kolla med... Kul att höra att det blev en Ikea, de har ju bra betyg och jag känner mest att varför ska man köpa en som kostar 3 ggr mer om det ändå är en bra säng! Nyfiken blir jag förstås vilken ni valt!! kram

Anonym sa...

Vi har lampan från Flos i krom. Den är helt fantastisk!!! När man har den dimrad så lyser den så varmt och vackert!! Den liksom glöder. Så även den i krom ger ett otroligt varmt och glödande ljus. Älskar vår lampa!

MITT VITA HUS sa...

Milla: Det blev deras dyraste, kommer ej ihåg vad den hette men den kändes likvärdig med de i prisklassen vi tittade på på Sova. Annars hade vi fått dubbla det gånger x 4 för den Carpe Diem sandö som kostade runt 60-70 000 som vi låg bäst i på Sova.

Kram

M