torsdag 8 oktober 2015

HEJ TORSDAG
Liten inredningsmums och lite cloetta mums:) Clettas nya center med min, love på den. Lilla Ängen från Klong är ny, hittade den hos 200m2.

Hej fina ni!

Hur mår ni vänner?Här är allt toppen. Sitter och funderar lite här på vårt sovrum (eeevighetsprojektet ha ha ha). Säng är på väg hitåt, har nämligen ättlingen bestämt mig för vilken. Fick hjälp av en naprapat tom och det kändes övertygande då han ej sålde sängarna utan var helt opartisk i frågan och tittade bara på mig och N hur vi låg på bästa sätt. Det blir ingen säng från Sova (jag blev superirriterad på säjarna där senast;), utan det blir en säng från Ikea. Helt oväntat egentligen, men vi kände att deras låg vi allra bäst i faktiskt. Det blir dock kontinental som vi ville ha. Tror det kommer bli peeerfekt! Nu blir det inte sänggaveln från Englesson som vi tittade på heller, dels för att det gick inte från dom att få en kappa i samma tyg uppsydd (vill ha så det matchar i färg exakt), utan nu beställer vi en sänggavel (enligt våra önskemål) från Jio som syr kappa i samma tyg. Vi kommer beställa allt från Lindholms, de är så himla bra där nämligen:)
Tycker det var supersnyggt som på bilden där i sköna hems senaste nummer. Lite mörkare gavel med ljus vägg (vi hade dock hemma tygprov och vår vägg som vi målade i början av 2014 grå, blir alldeles för kall mot de tygerna vi kunde tänka oss, så det får blir till en liten ommålning när nyansen på gaveln och kappan är spikad). Vår gavel kommer nog se ut ganska så exakt som på bilden där om ni vill ha en hint om hur det kommer se ut:)Nu ska jag bort mot skogen och ta en skön pw innan det blir alldeles för kallt. Ja fy ni vad kallt det är! Fryser konstant nu mera:S
KRAM

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kul med nytt sovrum.
Det är svårt att köpa sång. Hoppas ni blir nöjda.

Fantasticform sa...

Kommer bli superfint! Svårt med säng, bra att känna efter en extra gång innan!

CK Stenfelt sa...

Ser framemot att se ert sovrum färdigt ! Kommer bli kanon som ert övriga hemma !
Skulle gärna vilja ha receptet på den goda mangokyckling i tortilla som ni visade på insta. Kämpa själv med extra kilo och du är så inspirerande.
Trevlig helg !

underminavingar sa...

Så fina bilder - spännande att se hur nya sovrummet blir :)