torsdag 25 juni 2015

TIPS OM REALISATION

Heeeello vänner!

Vilka gillar rea räcker upp en hand!? Ja men det är ju bara det bästa! Ja alltså när man slipper springa runt i butiker för att leta reafynd där allt bara ligger i en stor hög och ser allmänt trist ut. Inte sådan rea utan rea där man kan sitta hemma och klicka i lugn och ro från nätet, för det först nämnda det är ingen favorit hos mig direkt. Avskyr reashopping i fysiskbutik. Nätet däremot, faaantastiskt;)


Idag tipsar jag er om en riktigt trevlig rea som just nu pågår i en av mina favoritbutiker på nätet (jag har en hel del favoritbutiker om man säger så, det har ni nog redan förstått;), nämligen Country Dreams. De kör just nu 30-70% realisation på maaaassa fina märkesvaror som till exempel By Malene Birger, Primeboots, Busnel, Second Female, Gestuz mfl.


Jag har länkar här till några av mina bästa favoriter:


1. Den här klänningen hade jag på midsommar, älskar den redan en sommarfavorit och nu kan ni med fynda den:)

2. Den här, åh jag tycker den är så fin och klassisk. Skulle gärna få hänga i min garderob.

3. Ska sommaren vara som så som det förutspårs, så kanske man skulle passa på att klicka hem ett par nya sådana här. Hrmm. Eller?

4. Eller ska vi hoppas och ta ett par såna här istället?

5. Sista tipset får bli denna härliga kjol som du hittar här. Köpte mig en förra veckan. Är lite kär i den med faktiskt. Ett riktigt bra reafynd.
Nu får ni ha en toppenfin torsdag så ses vi snart igen!

KRAM

Inägget presenteras i samarbete med www.Country Dreams.se.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med dig! Älskar att reafynda på nätet och har precis i dagarna klickat hem ett par saker från rean som tidigare kostade många tusenlappar.........! *happy*

Anonym sa...

Håller med dig! Älskar att reafynda på nätet och har precis i dagarna klickat hem ett par saker från rean som tidigare kostade många tusenlappar.........! *happy*