torsdag 18 juni 2015

MIN WICMy precious!


Tjingeling girls!


 Nu äntligen ska ni få se en liten smygtitt på min nya wic, min fina fina walk in closet som min alldeles egna älskling/snickare har fixat. Vi har ju hela våren spanat på lite olika alternativ och först var vi så inne på skjutväggar från Elfa. Dock med den inredningen jag ville ha och hur mycket vi egentligen behövde köpa till vårt 10m2 stora rum blev det så vansinnigt dyrt, så jag började tveka på om det verkligen var det bästa alternativet. Så jag började kika runt lite och hittade massor inspiration från de som hade byggt med Ikeas stommar Pax. Dock skulle det ju inte passa in helt i rummet då måtten inte stämde men som sagt jag har ju världens bästa, som sa att då bygger jag in och fixar, så du kommer bli såå nöjd. N blev det ju en helt öppen lösning istället för de tänka skjutväggarna, men vi har ju dörr på rummet och nu så är även fönstret frostat så ingen ser in, vilket blev toppen:)


Nu behöver jag bara fylla på med nya kläder (och nya assesoarer och fina väskor, de kan man ju aldrig ha för mycket av;), det är lite tomt här inne för jag körde en stor utrensning när jag plockade in allt. Jag hade ju liksom krymt ur en hel del med kläder:)Spegeln har vi haft i vårt tidigare boende, den är från Ikea den med (kommer dock inte ihåg vad den heter på Ikea:S) och är en perfekt helkroppsspegel och den passade så bra här inne i min wic. Vi la även in en tjock silkig silvergrå heltäckningsmatta för att få till den där häriga wic-känslan. Det blev också så himla bra!


Nu funderar vi på att bygga som en ö i mitten med flera lådor och med en marmorskiva upptill, som sagt det är ju ganska tomt i rummet så den får plats gott och väl. 


Gillar verkligen att Ikea's Pax med glaslådorna och glasskivan, det ger faktiskt en lyxig känsla även att de bara är garderober:)Önskar er nu en fin lill-lördag och härlig start på midsommarhelgen. Här är det så grått, så grått men man får göra det bästa av det hela, det är ju trots allt sommar och sommarlovs och ledigt:)

KRAM14 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser ju jätte bra ut. Kul att fylla med mycket nytt.
Trevlig sommar
/Ann-Sophie

Anonym sa...

Jättefint! Bra med en egen handyman!!

Anonym sa...

Jättefint!!! 👍😀

Med vänlig hälsning,
Kristina

Eva sa...

Superfint!!! Man blir ju verkligen sugen på att ordna wic nu :-)
Ha en bra midsommar!

Smalltowngirl sa...

Top notch!! Gillar klänningarna man skymtar, ser grymt sköna ut , vart kommer den vita och laxrosa klänningen ifrån? Tack på förhand, :-)

Lena sa...

Vad fint! Det är du verkligen värd.
Glad midsommar!
Kram Lena

Anonym sa...

WOW! Hur fint som helst! Förstår att du är överlycklig! GLAD Midsommar!

Kram Mirva

Anonym sa...

Ser verkligen fint ut!
Du har ju varit helt otrolig med din viktnergång, skulle vara kul att se en före och efterbild på dig.
Vad säger du om det?
Trevlig midsommar,hälsningar från Anna

Gabriella sa...

Åh så fint och härligt! Vad duktig han är din man:)
Glad midsommar till dig!
Kram

Anonym sa...

Superfint!!!! Vill oxå ;)

Inredningshjälpen sa...

Superfint! En härlig stoor WIC står högst upp p min önskelista. Just nu är alla kläder och skor inproppat till bristningsgränsen haha

Kram Inredningshjälpen/Anette

MITT VITA HUS sa...

Smalltowngirl: De är från Hm.


Kram


M


Anonym sa...

Åh, tack - nu blir det hm nästa :-) :-)
//smalltowngirl

Johanna sa...

Hej!

Vi håller just nu på att renovera en liten walk in closet och letar efter en ljusgrå heltäckningsmatta. Vart har ni köpt eran?