måndag 29 juni 2015

JAG FICK EN PRESENT IDAG
Alltså min älskling, han är bara bäst! Titta vad han kom hem med idag till mig:) En pulsklocka! En vit Polar A300, som jag har kikat på ett tag nu och tänkt en dag ska jag nog köpa mig en, när jag når ett mål som jag har. Nu fick jag den av världens finaste (lite innan målet;). Tusen tack älskling.

Tjingeling vänner!

Mår ni fint??Här idag har det varit ganska så grått och trist men jag har hört att i veckan kommer den tillbaka. Sommaren och solen. Den vi alla längtar efter.


Här har vi nyss ätit en god grillad köttbit och sallad efter ett par varv ute i spåret. Var ju tvungen att ge mig ut och testa min fina fina pulsklocka som jag fick idag. Men hur kul är det inte att kunna mäta sina träningar. Jag kan ju snöa in helt på en sak och eftersom träningen har blivit en stor del i livet igen, tycker jag det sååå kul att mäta resultat och hela tiden försöka utmana mig mer och mer genom att slå mina egna siffror. Maxpuls, hur mycket av träningen är fettförbränning, och hur mycket är konditionsträning. Nu har jag även laddat hem appen och i den kan man mäta och kolla mer t.ex. hur man sover (dock lite tveksam till om jag kommer fixa sova med klockan på, den är ju ganska stor:S). Tack igen älskling, jag vet att du känt att jag varit lite omotiverad här ett par veckor och du har verkligen stöttat och peppar mig till tusen, är så tacksam för att just du är min.Nu dags att ta kväll här, vi ses snart igen fina ni!
KRAM


4 kommentarer:

Jennie sa...

Heja Dig
Lycka till med träningen . Springer du el powerwalkar du i spåret?
Kram Jennie

Anonym sa...

Härligt! Men undrar lite hur ni tar detta med barnen? Man vill ju inte framstå som viktfixerad och sätta tankar i deras huvuden. Här försöker vi hålla så neutral ton som möjligt ang mat o träning men det blir ju svårare ju äldre barnen är. Och vi har tyvärr märkt att vår son får vi passa extra med detta då han kan börja snöa in på vissa saker.
Kul att veta lite hur ni gör som ändå gör så stor resa.

Å du heja heja du har gjort en stor resa och nu är det bara full fart mot nya livet!!

Maya

AngelicasVärld sa...

Men va härligt med ny pulsklocka!! Det är enligt mig det ultimata träningsredskapet!! Jag klarar mig inte utan min!!

Tyvärr så gav min trogna tjänare upp precis innan jag skulle springa mitt lopp i lördags...så jag MÅSTE köpa en ny! Håller jag mig i rätt pulsintervall så vet jag att jag orkar...ligger jag för länge över så brukar jag ta slut så det är ett toppen hjälpmedel!!

Vill du titta på bilder från Nike Womens Run som jag sprang i lördags så ligger det en bildbomb i bloggen några inlägg ner! Det ligger även ett inlägg med jätte bra stykreövningar som du kan göra hemma på gräsmattan - kolla in det!

vitthusmedrosaknutar.blogspot.se sa...

Vad roligt för dig som du har längtat efter en sådan. Hoppas du får mera pepp nu. Har tyvärr inte testat sådan själv men min man har en och gillar den mycket. Kraam Susanne