lördag 27 juni 2015

ICA-SHOPPING

Maaassa gott & nyttigt!


Frukt och grönt och färska kryddor, kvarg, supermüsli och granola, rågbröd, nyttigt snacks och massa mera!

Hello vänner!


Precis hemkommen från lite jobbning och så en sväng förbi Ica för lite groceryshopping. Nu är kylskåpet fyllt till bredden med massa gott och nyttigt och jag är laddad för en ny nyttig vecka! Som ni kanske såg på insta så hade jag en liten kris igår på jobbet och mumsade massa (onyttigt men sviiingott!) smågodis (min last i livet;). Ja ja, sånt händer som vi säger. Ibland så måste man ju bara få mumsa godis och då är det väl himla bra att kunna skylla på lingonveckan liksom;) 


Nu är det nya tag igen. Jag hade ju startat veckan så bra och nu fortsätter den! Det blev dock ingen vägning hos Viktväktarna denna idag (jag går alltid upp en massa vid denna tidpunkten i månaden, jag vet att det inte är fett utan mest vatten, men det är så surt att ha gått upp och därför hoppar jag medvetet över denna vecka när jag väger mig. Ni kanske förresten är fler som "går upp" vid mens. Tycker det är ganska vanligt att man hör det, eller tjejer?!), men jag satsar på nästa vecka. Då är det "sista" lördagen innan sommarstängningen (jag har ju min vägningsdag på lördagar, vill helst väga mig vid samma tidpunkt jämt), sen är det inte öppet igen förrens i augusti någon gång. Men då ska jag ha nått mitt nästa mål (jag kan berätta att det är åtta kilo tills nästa mål, så jag har typ 7 veckor på mig nu!). Jag hoppas ni hjälper till att heja på, jag ska själv försöka göra det samma till er om ni önskar:)


KRAM

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du är galen kvinna! Men heja dig! <3 // E

Lena sa...

Heja heja du är bara bäst! Du kommer fixa detta!
Jag har börjat med City Gross Viktväktarkasse och måste säga att vi är väldigt nöjda! Så skönt att veta vad man ska äta till middag och dessutom redan med uträknade points.
Toppen! Har du provat den?
Kram Lena

Finaste mattan sa...

Oj, vad mycket grejor!! : )

Åsa sa...

Du är ju superduktig, heja dig! Kommer säkert gå galant med nästa mål även om du unnar dig när du behöver! Ha en go sommar och njut av din "nya" kropp :)Kram Åsa

Anonym sa...

Helt otroligt vad du kämpar på!
Skulle vara såå kul att få se en före och efterbild på dig, det måste vara en enorm skillnad ju 😃
Du kommer garanterat att nå ditt mål, lycka till!
Och glöm inte att fånga dagen, det är här och nu som gäller 😃
Kram Anna

Inredningshjälpen sa...

Jag hejar på dig, du är hur grym som helst!

Kram Anette

Inredningshjälpen sa...

Jag hejar på dig, du är hur grym som helst!

Kram Anette