tisdag 16 juni 2015

BÄSTA TIDEN ÄR HÄR NU

Kvällens middag serverades ute på terassen idag för första gången i år. Det blev en sommrig nyttig kycklingsallad fylld med massa grönt, goda tomater och östgöta jordgubbar, skatterna fick även nybakad baguett till och så lite dressing. (Fat från Mateus och jag har köpt det här i stan i vår fina butik 200m2, tisha och kjol (reafynd) från By MB och koftan är en urgammal från hm)

Tjingeling snyggingar!


Här lyser solen och det har varit så pass fint väder att man äntligen kan sitta ute och äta middag. Som. Jag. Har. Längtat. Nu hoppas jag sommaren blir så här precis varenda dag (jag igonerar kommande väderleksrapporter;):)


Idag har jag varit och gosat med en liten nyföding, en söt liten prins som kom i helgen (ja alltså inte den helt kungliga prinsen då, men han är faktiskt en liten prins ändå. Grattis till H.K.H Madeleine och Herr O'neil till er lilla prins och även stort grattis till er mina vänner igen till er prins:) Han var så ljuvlig och sååå liten och på pricken lik sin pappa. Kan inte för allt i världen ta in att mina har faktiskt även de varit så där små en gång i tiden:)


Nu ska jag njuta några minuter till här i solen på baksidan, bäst att passa på;) Ha det så fint nu, så ses vi snart igen!
KRAM

3 kommentarer:

FJÄDERNEJLIKAN sa...

Mmm såg verkligen gott ut, får vi nog ta efter, hade inget på min middagslista inför morgondagen....så detta "snor" jag nog rakt av. :-)
Jättefin kjol och topp...Kramizz Laila

AngelicasVärld sa...

Ja visst är det underbart att man äntligen kan sitta ute och äta! Som jag längtat efter det!

Frida M Thornberg sa...

Älskar tischan!!
Puss!