måndag 18 maj 2015

HEJ NYA VECKANIdag har jag knipsat av några tulpaner från vår trädgård och satt i dagg-vasen (jag tröttnar aldrig på denna vackra vas!).  Jag är så glad att jag inte glömde peta ner massa nya lökar i höstas för det är så vackert nu att se alla tulpaner när de kommer upp.

Hej nya veckan!


Hoppas ni mår fint mina vänner?!Här startade jag veckan med ledigt och i morse mötte jag upp min fina vän P och vi tog en lång Pw. Älskar att gå ut på morgonen, energin ligger alltid på topp då hela dagen:) 

Nu har jag precis ätit en så god lunch och sitter här och kollar igenom lite mail och bloggar en snabbis innan det är dags att hoppa i stallkläderna. Mitt liv just nu, motion, mat och hästar;) Men jag älskar det. Idag ska faktiskt jag med upp på hästryggen, då jag fått låna ett stort vackert brunögt sto i stallet. Jag och en av de gulliga tjejerna i stallet ska rida ut på tur i skogen. Som jag längtat. Jag har ju halva mitt liv hållt på med hästar och jag har saknat det så. Jag la mer eller mindre av där när jag fick mina Emma. Men nu är det ett stort mål att bli aktiv själv i ridningen igen, inte bara vara ponnymamma. Jag hoppas bara på att min höft håller (har lite problem med en höft som bråkar:S).Vi ses snart igen vänner!
KRAM3 kommentarer:

AngelicasVärld sa...

Men va härligt! Själv har jag bokat in en privatlektion den 31:a...jag var också stallflicka som ung...nu rider dottern så vi hänger också massor i stallet å jag bokar då å då in privatlektioner för att även jag ska få rida lite å den 31:a är det dags igen! LÄNGTAR!

Anonym sa...

Egenvård kära syster egenvård :) pronaxen och alvedon så blir du som ny nu när du är lite lättare oxå så blir höften snart bra eller vad tror du? <3 //E

Finaste mattan sa...

Daggen är fin men vår favvo är Pallo... : )