tisdag 21 april 2015

VÅR = GLASSPREMIÄR

Mmmm som i nya Magnum Pink. Ja nu är det vår och då är det glasspremiär:) Jag är inte en sån jättefan av glass (inte om man jämför med min N, han är precis tokig i glass;), men jag gillar att ibland unna mig en. Idag väljer jag nya Magnum med smak av hallon (sooo worth it;). Ovan ser ni även magasinhögen som följde med hem från Maxi, den känns lite som mitt liv just nu, lite inredning, lite mat, lite hälsa:)


Hej i vårsolen!


Mår ni fint?


Jag är helt lycklig över det underbara väder vi har. Tänk att vädret kan spela så mycket in för hur man mår, är inte det lustigt egentligen?! Känns bara som allt blir så mycket enklare när vädret är fint!


Just nu har jag precis lunchat med N. Så mysigt att ha lunchsällis när man är hemma! Vi planerar och diskuterar lite projekt här hemma över lunchen. Dels den där Wic'en som jag inte kan bestämma om hur vi ska göra med. Sen behöver vi köpa en ny säng. Känns bara som vi inte får tiden ihop att åka och kika på det vi behöver! Sen pratar vi om utsidan av huset. N vill bygga garage, jag vill bygga en ny trapp på framsidan. Många tankar här nu, men för första gången på länge känner jag ingen brådska. Vi har det bra här utan allt det där, men det är roligt att fixa också:)


Nu ska jag gå ut i solen en sväng och tanka endorfiner! Önskar er en riktigt härlig dag tills vi ses igen!
KRAM

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mmmm, vädret spelar roll tycker jag med. Man blir gladare med sol på näsan :-)

Kram från Ulrika

Emma sa...

men vad GLAD jag blev av dina bilder :D

Måste genast se mig efter en egen glass <3