måndag 27 april 2015

LITE VÅRFINT UTE
I helgen som var gjorde vi i ordning ute hos oss, tog fram alla utemöbler och skurade trall, mossrevgräset och byggde upp studsmattan (yay vad någon blev lycklig, som hon väntat på att hoppa. Håller tummarna att vi klarar oss utan brutna ben igen även detta år:S). Hann även en sväng till plantskolan för att köpa lite nytt till alla krukor som är tomma. Utbudet var lite klent och vi var inte direkt ensamma på plantskolan, men det fick bli söta rosa bellisar och enkel murgröna till en början och mina stora buxbomsbollar som jag redan hade köpte jag ny fräsch jord till:)

Hej sista veckan i april!

Här är det typsiskt aprilväder idag, ena stunden lyser solen och det är varm, nästa sekund kommer stora moln indragande och det blir kyligt. Hoppas ni mår fint iaf denna måndag:)


Sitter och gör lite planer här för kommande ute-projekt. Är så trött på all mossa mellan alla plattor (ångrar så att vi tog så här små plattor och ångrar att vi inte tog en bättre firma som la dom:S). Får se hur vi ska göra med dom! Planerar iaf ett projekt vi har på baksidan, där ska det bli mysig innergård med grus och odlingslådor bakom planket i anslutning till vår terass. Det kommer nog bli jättefint när det blir klart:) Vill ju ha lite mjukare runda former i vår trädgård, men det är svårt. Kanske man skulle ta hjälp av ett proffs?? Många tankar här just nu...Nu måste jag kila, har en stor liten skatt som står med stallkläderna på och vill åka här:)See u soon!
KRAMInga kommentarer: