tisdag 7 april 2015

HITTAT DEN











Jag har hittat den:) Den här funkar för mig, allas älskade kvarg, som jag tidigare tyckt varit blä usch och fy. Lindahls med Hallonsmak (utan tillsatt socker), den är faktiskt helt ok. Inte alls så där hiskelt sträv som gett mig kväljningar, den här smakar mer som krämig fruktyoghurt.





Hej hallå bloggisar!






Förra veckan la jag upp en bild på instagram där jag gett mig in på att prova det här med kvarg på allvar (blev massor reaktioner på det här med kvarg och många bra tips:). Jag bunkrade iaf hem en hel del olika varianter (av massor olika märken, typ en av alla jag hittade i affären:). Detta gör jag för att jag har väldigt svårt med det här att få i mig ett mellanmål efter jag tränat, skippar det lätt om jag inte har tid att ställa mig och mixa ihop en smootihe eller att bananerna är slut här hemma och det brukar då resultera i att jag bli vrålhungrig till middagstiden. Inget bra hälsar min coach, jag måste äta efter träning, det för att bygga upp muskler som i sin tur ska göra att jag förbränner mer och bättre:)


3 msk av denna efter min dagliga runda (1 Pp). Hur smidigt som helt. Nu ska jag köpa på mig ett gäng av denna variant att ha hemma:)



Nu ett varv med dammsugarn och så hoppas jag målaren kommer hem och tar sista varvet med färg i wic'en här så vi snaaart kan få ordning på saker och ting igen (ogillar starkt att leva i ett kaos:S).




KRAM










9 kommentarer:

Anonym sa...

Min favvo också. Blanda i lite vatten så blir det lika krämig och god som vanlig yoghurt. :)

AngelicasVärld sa...

Ja den är smarrig - annars är ett tips att köpa vanlig naturell kvarg och smaksätta med Fun light saft i valfri smak - gott gott!

Julias vita drömmar sa...

Innehåller aspartam. Inte så trevligt. Hellre bär eller honung som sötning till mig iallafall :) Om vi snackar vardagliga nyttigheter alltså :)

kram

Julia

Anonym sa...

Har du provat den bägaren med vaniljsmak? Också utan tillsatt socker. Min favorit, tycker den är godast av alla./ Emelie

Finaste mattan sa...

Den ska vi testa! : )

Anonym sa...

Hej Mia.

Måste fråga dig... jag äter kortisontabletter (och levaxin) för jag har en inflammation i sköldkörteln. Mår skit rent ut sagt. Är inne på 2:a veckan med kortisontabletterna äter nu 40mg/dag (1:a veckan 60... och nästa o sista veckan ska jag äta 20) pratade med min specialistläkare igår som sa att jag måste härda ut att det kommer att hjälpa. Men jag känner ingen som helst bättring. Har du någon erfarenhet om hur lång tid det kan ta?

Kram Marie

Anonym sa...

Men wow vad bra du ser ut! Riktigt bra jobbat 😃 kram och trevlig helg!

Erika sa...

Kvargen innehåller en källa av fenylalanin. Inte bra...
Vanlig kvarg är bättre, men jag håller med den smakar så strävt och jag får kväljningar!
Jag brukar ta keso eller skyr och sedan lägga till lite honung och/eller frukt, bär nötter själv.

Fantastiskt resultat du uppnått! Så härlig känsla förstår jag, bra jobbat ;-)

Kram

MITT VITA HUS sa...

Angelica: Nä fy det lät superäckligt;)

Julia: Ja jag vet, nu kommer jag ju inte äta detta varje dag utan någon gång ibland bara. Det finns så mycket som är onyttigt och innehåller massa skit, tror bara det gäller att inte överkonsumera!

Emelie: Japp, inte min favorit:S

Marie: Åh det har jag inte så mycket erfarenhet av faktiskt. Jag tror dock du ska göra som din läkare säger och härda ut. Sen på gott och ont med kortison:

Erika: Ja vet att den innehåller det, men som jag skrev till Julia, det är ju tinne varje dag man ska äta detta, någon gång ibland bara. Det finns så mycket som inte är bra för oss! Keso äter jag ofta, det gillar jag massor, även naturell kvarg i såser och dylikt tycker jag funkar bra!

Kram

M