måndag 13 april 2015

DEN ABSOLUT BÄSTA HUDVÅRDEN & RABATTKOD

Åh vad jag gillar mina nya krämer. De har allt jag önskar hos en hudvårdsserie och min hy har nog aldrig varit så fin som nu. Köpte ju ett helt kit Teosyal hos Injektionsakademin och nu har jag använt allt ett tag och jag tänkte dela med er lite mer info om produkterna. Såg nämligen att det var någon som önskade det när jag hade använt serien ett tag:)
Det här är som sagt det bästa jag någonsin provat. Allt doftar så gott (en svag elegant rosdoft), produkterna håller toppkvalité och det ger fantastiskt resultat.

Jag började med att köra en kur med Radiant Night Peel. Alltså, detta kan vara den bästa produkten någonsin! Man vaknar och är len som en bebisrumpa i ansiktet av den. Nu körde jag en kur på 21-dagar och har inte gjort någon salongspeeling efter. Rekommenderas varmt!
Sen en produkt jag har blev helsåld på är ögonkrämen Advance Filler Eyes Contour. Ibland vet ni när man vaknar så där svullen och plufsig runt ögonen, kanske efter att ha suttit framför en varm dataskärm timme ut och timme in. Då är den här räddningen. Den ger en så skön svalka och är inte kladdig utan smälter fint in i huden på ett nafs och sen har man en sånär härlig uppstramad känsla efter. Den kommer jag ha svårt att någonsin sluta med tror jag;)


En produkt till jag vill rekommendera är Deep Repair Balm, den överraskade mig stort. Jag har ju ibland lite känslig hy, blir lite röd och irriterad (tror det beror på miljön jag jobbar i, på sjukhuset var det extremt torr luft och nu framför en dator hela dagarna, mm det blir likadant där torrt torrt) och därför passade mig. Har använt mig av den till natten, efter att jag gjorde intensivkursen med peelen. Helt enkelt en toppen produkt!


Och vet ni vad nu. Injektionsakademin erbjuder alla er mina fina läsår rabatt ytterligare en månad framåt. Ni får 15% på all hudvård från Teosyal med koden: 4545 (som ni anger när ni checkar ut:). Vill ni göra salongsbehandling så får ni 10% på alla behandlingar hälsar Dr. Stefan Sandstedt. Då anger ni koden: Mia vid bokning. Här är hemsidan med info om behandlingarna och priserna.

KRAM3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag måste få fråga dig Mia, hur du använder produkterna, alltså "vad är vad". Rengöringen förstod jag och även nattkurkrämen. Men vad använder du som dagkräm? Och använder du något ansiktsvatten? Du kanske kombinerar med produkter ur någon annan hudvårdserie? Och vad har du sedan ovanpå? (Foundation?solskydd?) Berätta gärna! Många frågor här, men jag är en nyfiken "krämnörd", hihi.
Kram Ulrika

MITT VITA HUS sa...

Ulrika: Rengöring kör jag med en från Dermalogica. Sen använder jag på dagen, ögonkrämen i inlägget tillsammans med dagkrämen Advance filler (de ser du tillsammans). Till natten använder jag den som heter deep repair (då när jag inte använt 15-dagars kuren). Ibland under dagkrämen använder jag serumet, dock inte varje dag utan när jag känner för det:)
Sen använder jag en primer från dermalocica under sminket, den innehåller spf. Sen varierar jag lite med vad jag har ovanpå, ibland blir det bare Minerals smink, ibland kanebos sensi, det är spf i båda dom:)
Hoppas det gjorde dig lite klokare:)

Kram

M

Anonym sa...

Tusen tack för svar! Det är så bra att veta hur man kan kombinera krämerna om man skulle vilja testa.
Kram Ulrika