lördag 7 mars 2015

EN LÖRDAG I MARS
Finaste flickorna i stallet!

Tjingeling lördag!


Här började morgonen med vägning hos Viktväktarna (hurra minus den här veckan med:) såg att det var några som önskade lite mer information om "hur jag gör" här på bloggen, så jag tänkte det får bli ett helt inlägg om det någon dag!), sen har jag varit i stallet och på snudd blåst bort. Emma ville testa sina nya benlindor så mamma var tvungen att vara med och visa hur man skulle "linda bra". Sen har vi äntligen tagit oss i kragen och kommit iväg för att kika på ny inredning till vår wic (vi har ju ett helt rum här på nedervåningen, i anslutning till vårt sovrum, som är vår wic, men det är det enda rummet sen vi flyttade in som vi inte gjort något mer åt än att satt upp en spegel och ställt in en byrå, så det är mao. ett riktigt tråkigt och opratiskt förvaringsställe just nu:S). Det lutar åt att vi beställer ett hyllsystem, ett färdigt från Elfa med skjutdörrar. För hur mycket jag än tjatar på min älskling att han ska bygga custommade så lyckas jag inte riiiktigt med övertalningen där;). Men som sagt det kommer nog ta sin tid, idag hämtade vi bara katalogen, och kikade lite på det uppmonterade visningsexet här i en butik. Nu ska vi skissa lite på hur vi skulle vilja ha det.

Så mycket kärlek mellan de där två alltså.
Nu snart dags att hoppa in i duschen här för i kväll ska vi bort till vänner och det ska bli riktigt roligt för det var ett tag sen vi sågs sist:) Hoppas ni med har en fin lördag vänner!
KRAM2 kommentarer:

Anonym sa...

Du har väl paddar under lindorna, inte lindar för hårt och inte för långt ner under kotan. Fellindade ben kan skada hästen ordentligt!

MITT VITA HUS sa...

Anonym: Det här är mjuka fleeclindor som ej kräver paddar under, de är inte lindade för hårt och jag lovar dig C rörde fritt i alla leder precis som hon skulle med lindade ben!! Så nu vet du det om du var orolig!

M