tisdag 31 mars 2015

EAT THISDen nya podden "Eat this" med Leila Lindholm och Niklas Ekstedt tror jag kommer vara precis helt i min stil och jag tror den kommer bli en riktig hit. Längtar tills den har premiär nu på skärtorsdagen den 2 april (blir peeerfekt till pw rundan;). "Podden är ett livligt samtal om livet, resor, mat och hemligheterna i restaurangvärlden. Leila och Niklas nystar i ämnen som mansdominansen i kockbranschen och hur man bäst löser vardagsmaten som småbarnsförälder.  De avslöjar även hur det går till bakom kulisserna när man spelar in matlagningsprogram och Leila berättar hur hon hittade Melker Andersson sovandes i en tvätthög."


Podden spelas in på måndagar och en ny episod släpps varje torsdag under 2015. Laddas ner i iTunestore.

KRAM


Psst, du har kanske även uppmärksammat att Leila släpper en ny kokbok nu 27 April. Den heter Fresh Foodie och jag kommer vara först i kön för att inhandla den;) Passar ju mitt nya levande perfekt och jag ser verkligen fram emot att få bläddra i den:)
2 kommentarer:

Jannike - Bromans Bravader sa...

Jag ser också jättemycket fram mot den boken. Älskar hennes andra böcker och nu är även jag, precis som du inne på mer "hälsosam" mat med mindre socker och vitt mjöl så det ska bli spännande att läsa...
stor kram
Jannike

Lotta sa...

Åh, jag lyssnade på den förut! Jättebra, ser fram mot nästa:)) /Lotta