tisdag 13 januari 2015

VILL HA TILL VARDAGSRUMMET

Mellan all tänka på vad man nu stoppar i sig och träning så tänker jag även på lite annat och jag lovade ju visa er vad jag drömde om till vardagsrummet just nu. Jag älskar dessa små collage, vare sig det är önskningar, planerade inköp eller bara moodboards. Nu har jag knåpat ihop ett till, till vårt vardagsrum just nu efter ommöbleringen. Det är inte direkt några nya saker, det mesta har ni redan sett här på bloggen i ett eller annat inlägg. Men det är klassiska saker som håller i längden (vilket är på det sättet jag vill inreda numera) och det är inte en massa unika saker, utan saker som ni säkert redan sett i  m ä n g d e r  på en massa andra bloggar och instagram-konton?! Men detta är iaf vad jag tänker och drömmer om just nu på inredningsfronten.


1. Golvlampan från Bestlite, jag så många år den varit med på önskelistan till tomte, kan knappt räkna. Men han missade den i år igen, så mao. upp på listan igen. 2. Förut fick vi inte plats med en fåtölj, men nu får vi det. Den här Howarfotöljen är samma som soffan (från Englesson) och jag har redan visat er den en gång här på bloggen. Står på på listan över kommande inköp. 3. Sa ju att jag ville ha en ny pläd hit. Ja den här kommer nog vara årets it-pryl från Svenskt Tenn och jag tror många (men inte alla;) kommer skaffa en. Jag. Vill. Med. Ha. 4. Nya kuddar att komplettera de befintliga med. Grå sobra lyxiga i lin, det håller i längden och jag önskar mig dessa två från Tennet till att börja med. 5. I mina tidigare inlägg, i det arkivet som inte finns kvar. Fanns en bild på en Snö-byrå (från Asplund) som jag såå önskade mig. Byrån har bytts till ett vitrinskåp. Skulle vara fint här hos mig med nu när tvbänken är borta (förresten, den är till salu om någon är intresserad. I så fall maila mig!).Önskar er en toppenfin tisdag vänner, nu ska jag halka ut på en pw här!
KRAM


7 kommentarer:

Weronica - Living by W/Days and Weekends sa...

Fina klassiska ting. För mig är det så himla främmande att kalla något från Svenskt Tenn it-pryl :) Ting därifrån har liksom en helt annan grund i min bok - mer av en livslång kärlek som inte bryr sig ett dugg om hur vindarna blåser för tillfället. Heja dig med dina promenader!

Sofia sa...

Fast jag håller med Mia - mycket från Svenne Tenn har blivit just it-prylar; ser jag en till Dagg-vas så kräks jag! Javisst, jag överdriver och raljerar en smula, men man blir ganska mätt när man ser vissa saker överallt - bloggar, magasin, instagram etc. Samtidigt älskar jag ju Estrids elefanter och har dem lite varstans... Det är verkligen en dubbel känsla :-)

Anonym sa...

Jag har varit med min mamma till Svenskt Tenn sedan mitten på 80-talet. För mig har det aldrig varit en it-affär utan snarare en affär som säljer något som är hållbart, livslångt och orubbligt vad gäller mode. Jag har förmånen att jobba nära affären så jag brukar gå in där ibland på luncherna och bara titta, beundra och önska för mig själv. Jag har själv en hel del därifrån men jag har inte fallit för ex Dagg Vasen för den tycker jag är på tok för dyr för att bara vara en vas. Jag tror att många bloggare (vanliga människor)fastnar för vissa saker ex Dagg Vasen för att den blir en "it-pryl", utan att se dess design, själ och konstverk som den faktiskt är. Det blir mer en "vill ha grej" då den hypas upp på bloggar. Pläden du visar är jättefin men jag vet inte om jag tycker det är värt att lägga så mycket pengar på enbart en pläd? Det är såklart upp till var och en vad man vill göra för sina pengar men jag hoppas att de saker som köps från Svenskt Tenn köps för sin design, kvalité, stil och konst och inte för att det är en it-pryl.

Anonym sa...

Extremt snyggt upplägg på din blogg!Så fräscht här!! Tips till alla som gillar svartvitt: Tävla om designad dörrmatta i Ulrica Hydman Vallien-mönster hos min vän Carola:
http://roomofkarma.se/ //M

Anonym sa...

Du har så himla fin smak, alla sakerna hade passat hos dig och är jättefina!

Anonym sa...

Hittade just din blogg, jättefint. Undrar lite vilket program
du använder när du gör så snygga kollage. Skulle bli jättetacksam för svar. Ha en härlig söndag:))

MITT VITA HUS sa...

Anonym: Jag använder Photoshop Cs5 till det:)

Kram

M