måndag 12 januari 2015

SÅ SKÖNT
Jag trotsar snöblask och kalla vindar och ger mig ut i spåret med poppig musik i lurarna som pepp. Faktiskt riktigt skönt. Idag hade jag riktigt bra flow, tror jag kommit över det där jobbiga nu. Ni vet den där man känner när man inte varit igång på ett tag. Heja mig. 
Tjingeling!
Mår ni fint vänner?Här har jag jobbat hela helgen så idag är det ledigt och skönt. Låg i soffan bra länge men sen sparkade jag mig själv i rumpan och gick och tog på mig träningskläderna och gav mig ut. Nu väntar en varm dusch och jag ska skrubba mig från topp till tå:) Har ni kommit igång med träningen igen efter jul? Jag måste nog säga att jag har nog aldrig varit så motiverad som jag är just nu och det ger faktiskt så mycket resultat bara det. Jag känner mig glad, lycklig och stark och tror på mig själv. Hoppas lite av min feelgood kan smitta av sig till den som behöver;)Vi ses snart igen!KRAM


10 kommentarer:

Mittdittovitt sa...

Heja dig Mia! Ja din motivation och inspo motiverar mig massor. Tack för det :)

Stor kram

Underbara Saker sa...

Tack för peppen!!! kram

Catta sa...

Bra jobbat! Här är det alldeles för hemskt väder för att jag ska bege mig ut på pw, dessutom jobbar mannen kväll så jag kan inte lämna barnen.. Man är väääldigt låst av att ha en skiftjobbande man och småbarn. Får väl steppa lite framför tv:n i v-rummet istället, då kan man ju förena nytta med nöje iaf ;)

Hoppas du har en mysig kväll!
Kram Catta

Sara sa...

Duktig du är! Tummen upp för dig.
Älskar din blogg. Så inspirerande.

Milla sa...

Yes jag har bytt gym (10 promenad dit, istället för 15 min med bil som tidigare) till vårt mindre hemmavid, och har fått en kanonstart! Känns jättebra efter en höst då nytt jobb i ny stad gjorde att alla rutiner föll helt, men nu så! kram Milla

Ingrids inredning sa...

Hej...

Skoj & läsa din blogg & Heja dig!!! :) Har själv kommit igång idag efter uppehåll pga av 2 halsfluss på rad :( Men äntligen bra!! Ha en fortsatt fin kväll :)

/ Ingrid

Mitt hus med trädgård sa...

Så härligt det är att känna så! Har precis varit på mitt första zumba pass idag och känner likadant, det var så kul!
Lycka till!

Anonym sa...

Wow, heja dig!!
Tack för all pepp, nu ska jag med kila
till gymmet imorn efter jobbet.

Älskar din blogg och det känns som den med
har fått en nystart på ngt sätt.
Tusen tack för grymt låttips!! Mera sånt:)

Kram

Anonym sa...

Ja, det smittar verkligen - jättetrevligt att titta in här och få en blandning av smått och gott.
Tränar själv i "mitt tempo" och ingen annans och mår bra av det :-)
Det har gett resultat -10 kg på vågen och försöker med ett mål på 10 minus till.
Härligt med en blogg som ger inspiration och bra gjort vill jag säga :-) Det är inte helt enkelt att starta upp regelbundna träningar och hålla i, jag trodde aldrig jag skulle fixa det.
Så jättekul att ha en blogg att ha med sig på vägen, tack :-)

Kram Ulrika

Anonym sa...

Har aldrig uppehåll eftersom jag har egen häst, stallarbete o dressyrträningar varje dag håller mig i mkt bra form =) Tränar på gym också, ca 2 ggr i veckan. Jag är glad och tacksam att jag alltid hållit igång hela lovet, och behöver inte tänka på att komma igång!