fredag 9 januari 2015

NYGAMLA VANOR & NYA RECEPT

Idag testar jag ett ny recept (som jag hittat i min lilla viktväkarbok:). Pasta med spenat och tomat och jag toppade med lite parmesan. Riktigt gott och känns både nyttigt och fräscht efter all julmat man ätit. Nya Elle Mat & Vin januari är fullproppat med en massa lyxig hälsomat och peeerfekt så här i januari när de flesta startar om, kör detox, återupptar motionsvanor, äter clean, börjar nya tider eller vad det nu kan vara. Jag ska prova en hel del ur det där numret faktiskt!

Hej raringar!

Tuuusen tack för all pepp och hejarop:) Igår var jag på möte nummer 2. Det var ytterligare en kick i rätt riktigt då jag blev tilldelad en guldstjärna för veckans prestationer:) Ja fånigt kan tyckas, men den där guldstjärnan är jag stolt över och den är faktiskt väldigt motiverande för att fortsätta (för er som inte vet så är en guldstjärna -3 kg). 
Nu är det ju inte så här att viktväktarna är något som förändrar hela ens liv, utan jag lever ganska så som jag levt innan. Men jag tänker på portionsstorleken, försöker äta regelbundet och undviker att småäta och jag har ju faktiskt återupptagit motionen igen. Jag tycker det är det bästa, att inte behöva förändra för mycket eller förbjuda, det är inget som håller i längden.Hoppas ni får en fin start på helgen nu. Det var rätt skönt att denna vecka bara var två dagar, eller hur?!;)
KRAM

4 kommentarer:

mitdittovitt sa...

Skönt att du kommit igång. Jätteduktigt att ha gått ner så mycket. Desvärre inte jag. Blev sjuk har precis och då försvann all inspo och lust. Ja men snart så som kanske på måndag.
Har satt upp lite egna mål och ska tänka ut lite delmål. Blir ju lite lättare då!

Trevlig helg!
Kram

FJÄDERNEJLIKAN sa...

Duktig du är!! :-) Verkligen värd en guldstjärna! :-) Själv gick jag på viktväktarna för många år sen, rättare sagt 14 år sedan och gick då ner de 10% som de förespråkade, men de har jag gått upp med råge sedan dess. :-) Hade tanken med dem igen, men dera app funkar inte i min mobil, så vi får väl se hur det blir. Kramizz och ha en jättebra helg/ Laila

Gabriella sa...

Så god den såg ut din pastarätt! Jag tror allt jag ska ge mig på något liknande till veckan, tack för tipset:)
Kram

mina finaste. sa...

Jag håller med - efter all julmat vill man ha lite annat som känns fräscht att äta. Och Elle mat och vin är en favvo.