söndag 4 januari 2015

MOTIVATION OCH BELÖNING
Jag är bra på önskelistor (riiiktigt bra om man frågar N;). Men nu så ska det inte bli önskelistor, utan mer som mållistor. Vid mål, eller ja delmål kan man ju kalla dom, då får jag köpa mig något som jag spanat efter (inte saker till hemmet nu, utan saker till mig:), en belöning för att motivera mig vidare. Bra eller hur?!:) 
1. Kan inte säga att jag egentligen behöver en ny scarf men den där, åhhhh den vill jag ha. Från ByMB såklart. 2. Den där ponchon i vårdagarna, ja tack! Finns hos bästa Isa. 3. Triwas snygga klockor funkar alltid, den där i snyggt stål och svagt puderrosa finns här! 4. Jag vill borsta mitt långa hår med en lyxig borste, den här från Mason Pearson sägs vara delux varianten och jag är så trött på billiga borstar som alltid går sönder. 5. En hälsning till ByMB, sluta gör nya väskor som jag vill punkt! Ska tydligen komma i plånbok viskade en liten fågel. Finns här. 6. Måste ha ny ansiktskräm, Kihl's produkter är ju superbra, nu vill jag pröva denna näst.

Tjingeling bloggisar!


Idag har denna söndag gått i ett. Morgonen började med att Kitchen Aid mixern gav upp (ghaaa hatar sånt, men jag har lärt mig att reservdelar finns att köpa så det ska jag kika på i veckan:) Sen tog jag mig ut i spåret borta här i området vi bor i. Det var så skönt efteråt, not so mutch just där i spåret. Trodde jag skulle kapitulera helt enkelt, men i did it;) Sen matlagning, stallet, handla inför kommande vecka, matplanering, matlagning igen och nu äntligen har jag satt mig i soffan. Känner mig rätt nöjd faktiskt:)


Jag är så peppad efter inlägget jag skrev igår, eller egentligen var jag redan pepp innan nyår då jag bestämde mig för att ta tag i motion och vikt igen. Jag har nog i hela mitt liv startat detta två-tre gånger innan, kört ett tag, fått riktigt bra resultat men sen har annat i livet gjort det svårt att hålla (t.ex. all stress som har varit på jobbet och för mycket oregelbundens tider. Men det har jag ju nu tagit tag i som ni vet, så nu är kanske förutsättningarna bättre;). Nu med Viktväktarna så tror jag det kommer mycket bättre. Det finns inga förbud nu och ärligt talat så är jag trött på dieter (alltså lchf fungerar ju fantastiskt bra, men jag fick så ont i magen efter ett tag, fixar det inte riktigt och då blev det så svårt att hålla). Jag vill äta av allt, jag älskar mat, jag vill inte välja bort vissa drycker och jag vill helt enkelt bara må bra på alla plan. Jag är så glad för alla heja tillrop jag fått av er, både här och på instagram, fortsätt gärna:) Egentligen hade jag inte tänkt berätta, men så tänkte jag, berättar jag blir det ju svårare att fuska ha ha ha:)Nu dags för nya Beck filmen i soffan och riktigt härligt söndagsmys med familjen!Vi ses i morgon igen!
KRAM


3 kommentarer:

Marita sa...


Go kväll Mia ! Jag vet ingen blogg som
inspirerar mig så mycket som din. Du gör
mig alltid så glad och positiv med dina
inlägg❤️det ska bli så spännande och få
följa din viktresa. Så bra med delmål.
Och du BMB väskan wow alltså. Jag hade
ingen aning att det kommit en ny. Sjalen
är ju bara så fin och inte förglömma klockan
Jag har själv gått ner 40 kg med VV och
för mig har det funkat superbra. Fixar inte
och förbjuda mig något. Jag vill kunna äta av
allt 😀 Stort lycka till . Detta fixar du. Kunde
jag så kan du. Ha en fin Söndag ❤️

Anonym sa...

Härligt med nya mål! All lycka, det fixar du.
Får man fråga vart den rosa kalendern kommer ifrån?
Kram Bella

MITT VITA HUS sa...

Bella: Den kommer från Alademibokhandeln!

Kram