söndag 18 januari 2015

INGA URSÄKTERJa precis!Hej finaste bloggisar!
Ledsen att jag inte varit så aktiv de senaste dagarna här, men livet har rullat på i trehundrade (som vanligt!) och jag har försökt fokusera på mina nya rutiner med all kraft. Nu har jag startat vecka tre och jag känner mig piggare och gladare och mer välmående än jag gjort på väldigt länge. Tänk så mycket bättre man mår när man rör på sig ordentligt. Det har iaf en väldigt positiv effekt på mig! Så inga mer ursäkter till att slarva med sånt som är det viktigaste, bara till att göra, för det är så skönt efteråt och i längden:)Önskar er en fin fin söndag nu, själv ska jag trotsa träningsvärken i benen och bege mig ut i spåret för en runda:)
KRAM5 kommentarer:

Helena sa...

Känslan efter träning är helt underbar! Kan bara hålla med om hur mycket bättre man mår :)

Anonym sa...

Vad duktig du är!
Hur länge brukar du ge dig ut på dina rundor?
Kram

MITT VITA HUS sa...

Anonym: Jag brukar gå 30 minuter, men ibland upp till 60 min. Det gäller att starta långsamt nu, har ju inte varit igång ordentligt på 1 års tid. Nu i början blir det fler, korta runt 30 minuter, men jag ökar på vartefter jag får tillbaka kondisen;)

Kram

Torparlycka sa...

Visst är det så!
Jag kom igång under julledigheten och oj oj vilken skillnad på min energinivå!
Kram
A

♥Linda♥ sa...

Oj, vad du kommit igång bra! Jag började själv träna i höstas. Jag hade intre gjort något mer än sporadiska promenader innan, på 20 år, så nu är jag med stolt över att jag kom igång och att jag hållit igång två gånger i veckan sedan dess. Jag är så mycket piggare!
Ha en fin vecka och häng i!
Kram!